alets Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Έχω εσπευσμένα δήλωση σε κατάσταση ολοκληρωμένης υποβολής (για μεταβίβαση ακινήτου) αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω τα δικαιολογητικά τώρα! Έπρεπε να το κάνω προηγουμένως? ευχαριστώ
sagiasd Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Mπορείς όποτε θέλεις. Δεν έχει καμία συσχέτιση η περαίωση της δήλωσης με την κατάθεση των σχεδίων-δικαιολογητικών. Απλώς πρέπει αν προεπιλέξεις αριθμό ορόφων κατ ΔΔΤ (τις οποίες επιλογές μπορείς να ξαναλλάξεις) για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα ανεβάσματος.
alets Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Χρειαζόταν ΔΔΤ τελικα. Μου κάνει εντύπωση οτι στα απαιτούμενα δικαιολογητικά δεν έχει επιλεγμένο (αλλά ούτε μπορείς να το επιλέξεις) το εξαρτημένο τοπογραφικό..Παρά ρο ότι το ακίνητο βρίσκεται εκτός σχεδίου και εντός οικισμού..
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Μήπως επειδή είσαι αρχιτέκτονας και δεν σε αφήνει να το καταθέσεις εσύ?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2013 Βάζοντας το "εκτός σχεδίου" δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει προαπαιτούμενο το "εξαρτημένο τοπογραφικό".
alets Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2013 Εχω επιλέξει 'εκτός σχεδίου' αλλά παρ'όλα αυτά το τοπογραφικό δεν είναι σε μορφή που μπορώ να επιλέξω τη 'βούλα' του για να το υποβάλω! Μου έχει συμβεί και σε άλλη δήλωση αντίστοιχα και δεν έχω βγάλει άκρη..
antnatal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Εχω επιλέξει 'εκτός σχεδίου' αλλά παρ'όλα αυτά το τοπογραφικό δεν είναι σε μορφή που μπορώ να επιλέξω τη 'βούλα' του για να το υποβάλω! Μου έχει συμβεί και σε άλλη δήλωση αντίστοιχα και δεν έχω βγάλει άκρη.. σαν αρχιτέκτονας δεν έχεις το δικαίωμα (κατά το ΤΕΕ) να υπογράψεις τοπογραφικό με συντεταγμένες ΕΓΣΑ.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Πρέπει στην "ομάδα μηχανικών" της δήλωσης να προστεθεί και μηχανικός που έχει το δικαίωμα υποβολής εξαρτημένου τοπογραφικού και θ' ανοίξει....
alets Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Α μάλιστα, σας ευχαριστώ. Θα το προσπαθήσω έτσι.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Τι γινεται οταν ο ιδιοκτητης μου δεν εχει Ε9 και η ΔΟΥ του αρνειται πεισματικα να του το δωσει λεγοντας οτι δεν εχει δικαιωμα να χορηγησει Ε9 παρα μονο ΕΤΑΚ? Η υπαλληλος σημερα ακουσε παναγιες αλλα εχε χαρη που ηταν Αθηνα και οχι Σαλονικη. Ακουσα και τη φραση "δε με νοιαζει τι λεει ο Νομος, εγω Ε9 δε δινω" Αν δε βρει σε παλια αρχεια του ο ιδιοκτητης, νομιζω ο κλειδαριθμος ειναι μονοδρομος?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα