leo_zen Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Εγώ για τις τομές κάνω το εξής: Αν στην εγκεκριμένη τομή της άδειας μπορώ να δείξω την αυθαιρεσία τότε επεμβαίνω εκεί και τέλος. Αν δε βολεύει η εγκεκριμένη (συχνότερη περίπτωση) τότε σκανάρω την εγκεκριμένη και σε κάποια άκρη σε ένα πλαίσιο κάνω μια τομή της αυθαίρετης κατασκευής μόνο. Σε καμία περίπτωση δεν ξανακάνω τομή όλου του κτιρίου. Άλλοι συνάδελφοι υποστηρίζουν ότι ούτε καν νέα τομή της αυθαίρετης κατασκευής δε χρειάζεται να κάνεις. Για την ερώτηση 7 εφόσον δεν υπάρχει κάτοψη δύσκολο να πει κάποιος. Αν δεν υπάρχει ούτε υπόμνημα τοπογραφικού διαγράμματος (διάγραμμα κάλυψης της εποχής) τότε πας με κλειστά μάτια. Πολλά μπορεί να έχουν συμβεί.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 (edited) Άλλοι συνάδελφοι υποστηρίζουν ότι ούτε καν νέα τομή της αυθαίρετης κατασκευής δε χρειάζεται να κάνεις. Ναι δεν χρειάζεται. Ανεβάζεις μια γιατί το λέει ο νόμος κι αν φαίνεται φαίνεται, αν δεν φαίνεται ας πάνε να το βρουν..... Edited Μάιος 30 , 2013 by ΙΑΣΟΝΑΣ
nikolaras Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Μετα την 31/5 σε δήλωση που βρίσκεται σε προσωρινη υπαγωγή μπορούμε να διαφοροποιήσουμε (αυξήσουμε) το πρόστιμο λόγω διαφοριποίησης κάποιου στοιχείου?
stek Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Μετα την 31/5 σε δήλωση που βρίσκεται σε προσωρινη υπαγωγή μπορούμε να διαφοροποιήσουμε (αυξήσουμε) το πρόστιμο λόγω διαφοριποίησης κάποιου στοιχείου? Λογικά ναι, γιατί έχει ήδη ενταχθεί στον νόμο (αφού είναι σε προσωρινή υπαγωγή).
nikolaras Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Αυτό πιστεύω και εγώ. Ευχαριστώ Stek.
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 παιδιά για να ξεανγχωθείτε δείτε αυτό http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=sOf%2b0XDC21c%3d&tabid=37&language=el-GR
stek Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Έχω περίπτωση καταστήματος με διαφορές στις όψεις (κατασκευή επιπλέον ανοιγμάτων) και ενός στεγάστρου στην είσοδο (2 λοιπές παραβάσεις). Χρειάζεται να ανεβάσω δική μου κάτοψη και τομές; (Πέρα από τις φωτογραφίες των όψεων που φαίνονται τα ανοίγματα).
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 όχι. Εγώ θα σημείωνα με κόκκινο στις κατόψεις τα νέα ανοίγματα και το στέγαστρο.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Συναίνεση έχεις πάρει από τους συνιδιοκτήτες του ακινήτου λόγω αλλαγής όψης;;;;;; Αυτό είναι το κυριότερο!!!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα