Pappos Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Θυμάται ωρέ κανείς από τους Λεβέντες τον Τύπο του Leonhardt που για διπλή πλακοδοκό (και γενικά) έδινε το ποσοστό της πάκτωσης και της άρθρωσης ? Δηλαδή στην ουσία το α... Ευχαριστώ προκαταβολικά...
Earl Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 (edited) Pappos λίγο περισσότερες πληροφορίες αν είναι εύκολο; Με γρίφους ομιλείς Γέροντα.. Edited Μάιος 22 , 2012 by Earl
Pappos Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Έχω μια γέφυρα ας πούμε για παράδειγμα, και έχω σαν διατομή διπλή πλακοδοκό. Μεταξύ της πλάκας και των κύριων δοκών της πλακοδοκού έχω λειτουργία πάκτωσης ή άρθρωσης, ανάλογα το ποστό που θα προκύψει από τον τύπο του Leonhardt. Με άλλα λόγια την δυσκαμψία της πλάκας του καταστρώματος. Δηλαδή θέλω τον τύπο που δίνει αυτό το ποσοστό το α δηλαδή...για να δω τα ποσοστά της πλάκας σε πάκτωση και άρθρωση...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Αν κατάλαβα καλά, μιλάς την στήριξη της πλάκας, και το κατά πόσο αυτή προσιδιάζει σε αρθρωτή στήριξη ή σε πάκτωση...
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Τοτε γιατι μιλαει για πλακα και πλακοδοκο???
KF Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Έχω μια γέφυρα ας πούμε για παράδειγμα, και έχω σαν διατομή διπλή πλακοδοκό. Μεταξύ της πλάκας και των κύριων δοκών της πλακοδοκού έχω λειτουργία πάκτωσης ή άρθρωσης, ανάλογα το ποστό που θα προκύψει από τον τύπο του Leonhardt. Με άλλα λόγια την δυσκαμψία της πλάκας του καταστρώματος. Δηλαδή θέλω τον τύπο που δίνει αυτό το ποσοστό το α δηλαδή...για να δω τα ποσοστά της πλάκας σε πάκτωση και άρθρωση... Αν ζητας τον βαθμο πακτωσης α της πλακας καταστρωματος στους κορμους των δοκων ειναι α= 1/ (1+0,62*l*l/b*b * Jpl/Jt) (βλεπε τομο 6&13.2) Οπου b= το αξονικο ανοιγμα της πλακας l = μηκος πλακας απο εγκαρσια σε εγκαρσια δοκο Jpl=Ροπη αδρανειας πλακας ανα μ.μ Jt=Στρεπτικη ροπη αδρανειας δοκου Για πιο πολλα στον εκτο τομο 2
Pappos Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Αν ζητας τον βαθμο πακτωσης α της πλακας καταστρωματος στους κορμους των δοκων ειναια= 1/ (1+0,62*l*l/b*b * Jpl/Jt) Αστέρι μου εσύ !!! Thanks !
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 ..... (βλεπε τομο 6&13.2) ...... Για πιο πολλα στον εκτο τομο Για ποιους τόμους μιλάς; Στον ΕΚΩΣ; Πολύ χρήσιμο το ποστ! Ευχαριστούμε!
Pappos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Για ποιους τόμους μιλάς; Στον ΕΚΩΣ; Χαχαχαχα Καλό...
KF Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 (edited) Στον εκτο τομο της σειρας "Leonhardt" .Δεν ξερω αν κυκλοφορουν ακομα στο εμποριο.Εγω τους εχω απο το 1979 Edited Ιούνιος 13 , 2012 by KF
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα