tirbouson Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 Ξέρει κανείς τι χρειάζεται.Και βασικά ποια είναι η διαδικασία για ηλεκτροδότηση αυθαιρέτου? Αυτά που ξέρω μέχρι τώρα είναι: -Σχέδιο Ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη(πρωτότυπο) -Μεταβολή ατομικών στοιχέιων ως προς τη μόνιμα κατοικία -Φωτοτυπία ταυτότητας -Τοπογραφικό με το κτίριο μέσα να φαίνεται -Φωτογραφίες -Τίτλοι ιδιοκτησίας Αν κάποιος ξέρει τη διαδικασία ας μου πει ή ας στείλει e-mail στο: [email protected]
gio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2006 Ξέρει κανείς τι χρειάζεται.Και βασικά ποια είναι η διαδικασία για ηλεκτροδότηση αυθαιρέτου?Αυτά που ξέρω μέχρι τώρα είναι: -Σχέδιο Ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη(πρωτότυπο) -Μεταβολή ατομικών στοιχέιων ως προς τη μόνιμα κατοικία -Φωτοτυπία ταυτότητας -Τοπογραφικό με το κτίριο μέσα να φαίνεται -Φωτογραφίες -Τίτλοι ιδιοκτησίας Τελικα βρηκες την απαντηση σου; θα ηθελα και εγω να μαθω την διαδικασια. Απλα ξερω γενικα οτι θελει σχεδιο υπογεγραμενο απο ηλεκτρολόγο και την οικοδομικη αδεια (οσον αφορα νομιμο σπιτι)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα