katrmp Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2018 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2018 παιδια στο περιστέρι σε υψόμετρο 51μ , κοντά στο μετρο του, τι βάζετε ελληυνικό ή Φιλαδέλφεια?
Didonis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2018 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2018 εγω δεν του βάζω μεν, αλλά κλιματολογικά είναι περίπου ίδια με Νέα Φιλαδέλφεια. Το Ελληνικό είναι δίπλα σε θάλασσα .... άλλο κλίμα....
katrmp Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2018 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2018 και εγω παρόλο που γενικά για περιστέρι είναι λίγο χαμηλο υψόμετρο τα 51μ , κοντά στο μετρο είναι πιό πολύ κλιματολογικά κοντα στην Φιλαδελφεια πιστευω.,
katrmp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 sos παιδια προς τα εκει δεν ξέρω καθόλου παγκρατι - καισαριανη υψόμετρο 135μ, Φιλαδελφεια ή Ελληνικό? Αιγάλεω περιοχή μεσα στα φορτηγα ανάμεσα πέτρου ραλλη και ιερα οδος Φιλαδέλφεια ή Ελληνικό?
katrmp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 59 λεπτά πριν, katrmp said: sos παιδια προς τα εκει δεν ξέρω καθόλου παγκρατι - καισαριανη υψόμετρο 135μ, Φιλαδελφεια ή Ελληνικό? Αιγάλεω περιοχή μεσα στα φορτηγα ανάμεσα πέτρου ραλλη και ιερα οδος Φιλαδέλφεια ή Ελληνικό? κανεις με αυτα τα @@@@κλιματολογικα δεδομένα μεσα στην ΑΤτικη?
dib Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 7 ώρες πριν, katrmp said: παγκρατι - καισαριανη υψόμετρο 135μ, Φιλαδελφεια ή Ελληνικό?
katrmp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2022 (edited) Χολαργο παιδια τι βάζετε? Φιλαδελφεια ή Ελληνικο? Edited Οκτώβριος 30 , 2022 by katrmp
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα