Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χρήση υπογείου χώρου στάθμευσης


Recommended Posts

Καλησπέρα. Σε μια νέα άδεια στην οποία το κτίριο αποτελείται απο 150τμ υπόγειο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης 5 αυτοκινήτω, ισόγειο κατάστημα 90τμ , Α όροφο 3 ανεξάρτητα γραφεία συνολικής επιφανείας 90 περιπου τμ και Β ορόφο με ένα γραφείο 60 τμ και στο τέλος δώμα με απόληξη του εσωτερικού κλιμακοστασίου. Το ύψος του κτιρίου μαζί με την απόληξη κλιμακοστασιου δεν ξεπερνά τα 13 μετρα. Η ερώτηση μου αφορά πρωτον την χρήση του υπο΄γείου ως χώρο στάθμευσης αλλά όχι κατηγορίας Θ3 (μιας και οι θέσεις στάθμευσης δεν ξεπερνού τις 10 όπως ο΄ριζει ο κανονισμος). Τι χρήση του δίνω και αν απαιτείται να ορισθεί ο πυροδιαμέρσμα τότε πως ορίζονται οι δείκτες πυραντίασης άυτου . Η δεύτερη ερώτηση μου αφορά το κλιμακοστάσιο και αν και αυτό θα πρέπει να ορισθεί ως πυροδιαμέρισμα και ποιοι θα είναι οι δείκτες πυραντίστασης των δομικών στοιχείων αυτού. Και μια τρίτη και τεέυταία ερώτηση αφορά τον λέβητα (ο οποίος δεν ξεπερνά τα 45KW ώστε να απαιτείται χεξωριστό λεβητοστάσιο). Χρειάζεται να δείξω στην κάτοψη καποιον ξεχωριστό χώρο στο υπογειο για τον λέβητα η την δεξαμενή πετρελαίου? Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

καλημερα,

δεν θα σου πω τα τεχνικα ...δξδα..

 

πλην λες

εχεις 150 τμ. υπογειο για θεσεις σταθμευσης

.

εξετασες το θεμα να δοσεις σε καθε μια χιλιοστα και να τις κανεις ανεξαρτητες ιδιοκτησιες?...

 

υγ

στον κανονισμο μην ξεχασετε να ορισετε αποκλειστικες χρησεις του ακαλυπτου υπερ του καταστηματος μπροστα απο το καταστημα μεχρι την ργ ή και πισω.

 

καθως επισης και την αποκλειστικη χρηση της ραμπας του υπογειου προς εξυπηρετηση του υπογειου.

 

καλη συνεχεια

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.