gvarth Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, ο Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ) και ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας (ΣΠΜΕ) συνδιοργανώνουν Ημερίδα με θέμα τον Κανονισμό Επεμβάσεων (ΚΑΝΕΠΕ). Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ (Νίκης 4, 1ος όροφος). Ώρα έναρξης : 09:30 Αντικείμενο της Ημερίδας είναι η επιμόρφωση των Μηχανικών στο τελικό κείμενο του ΚΑΝΕΠΕ. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Διεύθυνση Επιστημονικής και Αναπτυξιακής Δραστηριότητας Τμήμα Επιστημονικού και Αναπτυξιακού Έργου e-mail: [email protected], τηλ.:210 3291252-4 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Κουρνιώτης Κώστας, Αναπλ. Γεν. Γραμματέας ΔΕ ΤΕΕ Μήλης Νίκος, Μέλος ΔΕ ΤΕΕ Ζυγούρης Νίκος, Πρόεδρος ΣΠΜΕ Παπαδόπουλος Νικήτας, Δ/ντής ΟΑΣΠ Βαγγελάτου Ολυμπία, Επιμελήτρια ΕΕΕ ΠΜ ΤΕΕ Δρίτσος Στέφανος, Καθηγητής Πολ/χνικής Σχολής Παν/μίου Πατρών Κανιτάκη Ειρήνη, Πρόεδρος Ελληνικού Τμήματος Σκυροδέματος Μακρυκώστας Ευάγγελος, Αντιπρόεδρος Ελληνικού Τμήματος Σκυρ/τος Μαρσέλλος Νίκος, ΠΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Επειδή κατά 99% θα παραβρεθώ ας δηλώσει και όποιο άλλο μέλος του φορουμ επιθυμεί να παραβρεθεί ώστε να καθήσουμε μαζί :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Τα πρακτικα θελουμε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Ναι εεε και εγώ θέλω πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrilis Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 (edited) Ελπίζω να μπορέσω να πάρω άδεια απο τη δουλειά μου και να παρευρεθώ . Δεν πιστεύω να μη με θέλουν επειδή είμαι τεχνολόγος ( κακία έβγαλα ε ; ) . Καιρός ήταν να '' κουνηθεί '' και κάτι , έστω και ημερίδα . Edited Μάιος 28 , 2012 by gavrilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pappos Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 (edited) Ελπίζω να μπορέσω να πάρω άδεια απο τη δουλειά μου και να παρευρεθώ . Δεν πιστεύω να μη με θέλουν επειδή είμαι τεχνολόγος ( κακία έβγαλα ε ; ) . Καιρός ήταν να '' κουνηθεί '' και κάτι , έστω και ημερίδα . Συνάδελφοι. Είμαστε όλοι Μηχανικοί. Άλλοι ΠΕ και άλλοι ΤΕ. Στον ίδιο στίβο είμαστε. Ναι εεε και εγώ θέλω πολλά Αχχχχχχχχχχχχχχ...παλιές καλές εποχές... Edited Μάιος 28 , 2012 by Pappos Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Γιατί Pappos? Απαγορεύεται τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Δεν πιστεύω να μη με θέλουν επειδή είμαι τεχνολόγος ( κακία έβγαλα ε ; ) . Καιρός ήταν να '' κουνηθεί '' και κάτι , έστω και ημερίδα . Η ημερίδα είναι ανοικτή για όλους συνάδελφε . Φυσικά και σε θέλουν . Εννοείται ότι δεν υπάρχει θέμα τέτοιου διαχωρισμού . Περισσότερα στην ανακοίνωση εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Όπως αναφέρθηκε στην ημερίδα "Από αυριο 1-6-2012" τα πρακτικά θα είναι διαθέσιμα online στον ιστότοπο του ΤΕΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kan62 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Κώστα, ενημερωτικά ... υπήρχε μεγάλη προσέλευση ; Ρωτάω λόγω στενότητας χώρου ... μπορέσατε να παρακολουθήσετε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα