nzerman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2012 (edited) Πάρτε συνάδελφοι πραγματικό ngm από ανάλυση. Panos σ'ευχαριστώ πολύ αν και ομολογώ πως ακόμη είμαι στο σκοτάδι σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να καταχωρήσω τα boiler. Θα το βρω όμως το ΣΚ. scan01560000.pdf Edited Νοέμβριος 2 , 2012 by nzerman 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2012 Τι είναι αυτό??? :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Ότι βλέπεις βλέπω συνάδελφε. Είναι μάλλον η εκτύπωση που κάνει ο αναλυτής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 φύλλο συντήρησης απαιτείται και στούς μικρούς (20000 θερμίδες) λέβητες πετρελαίου κατοικίας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiliosa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Αν είναι ατομικός λέβητας επίτοιχος εκείνο που ξέρω είναι ότι δεν απαιτείται ανάλυση καυσαερίου και τον βαθμό απόδοσης τον πέρνεις από τον κατασκευαστή, το αναφέρει και η ΤΟΤΕΕ 1, δεν θυμάμαι να σου πώ σελίδα γιατί εδώ που είμαι δεν την έχω μπροστά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 όχι επίτοιχος, ανεξάρτητος λέβητας πετρελαίου σε υποτυπώδες λεβητοστάσιο με θέα , ανεξάρτητης μεζονέτας , σε συγκρότημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Σε παρόμοιο που έκανα είχε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Η Υ.Α. ΟΙΚ. 189533 (Ρύθμιση θεμάτων σχετικών με τη λειτουργία των σταθερών εστιών καύσης για τη θέρμανση κτιρίων και νερού) δεν εξαιρεί κανένα είδος καυσίμου ούτε θέτει κάποια θερμική κάτω από την οποία δεν απαιτείται συντήρηση και ρύθμιση. Τώρα για τα ΠΕΑ, στο τέλος της σελ. 91 γράφει ξεκάθαρα πως μόνο για τοπικούς λέβητες φυσικού αερίου παίρνουμε βαθμό απόδοσης από τον κατασκευαστή (και όχι από φύλλο ελέγχου). Οπότε απαιτείται γι' αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiliosa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 όχι επίτοιχος, ανεξάρτητος λέβητας πετρελαίου σε υποτυπώδες λεβητοστάσιο με θέα , ανεξάρτητης μεζονέτας , σε συγκρότημα Στην περίπτωσή δου όπως ανέφερε και ο panos-vicious χρειάζεσαι ανάλυση καυσαερίου, τώρα για το φύλλο ελέγχου συμφωνώ πως είναι απαραίτητο να έχει οποιανδήποτε εγκατάσταση θέρμανσης ανεξαρτήτου καυσίμου και ισχύος, αλλά αν δεν υπάρχει όπως στις περισσότερες περιπτώσεις δεν σε αφορά ως Ε.Ε. εσένα σε αφορά η ανάλυση καυσαερίου που πρέπει να γίνει έτσι και αλλιώς για να μπορείς να κάνεις την δουλειά σου σωστά.Εγω συνήθως επειδή δεν βρίσκω σχεδόν ποτέ φύλλο ελέγχου φωνάζω έναν συντηρητή παίρνει το 30ρικο του και εγώ κάνω την δουλειά μου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 Με 30€ συντηρηση η μονο μετρηση? Γιατι για μετρηση εγω εχω με 20αρικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα