jedi.Yannis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2017 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση. Ξαναπήγα στο κτίριο και είδα ότι τελικά από τον καυστήρα φεύγει ένας κλάδος, και πάει σε όλα, αλλά θα κρατήσω την απάντηση για άλλες περιπτώσεις. εντιτ ευχαριστώ για τον παρακάτω πίνακα (#592). κάπου τον είχα ξαναδεί στο φόρουμ, και είχα σκοπό να ψάξω να τον βρω, αλλά με γλύτωσες από τον κόπο. πάλι ευχαριστώ Edited Απρίλιος 5 , 2017 by jedi.Yannis Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2017 (edited) Σχετικά με την θερμική μεταφορική ικανότητα xχαλκοσωλήνων, σιδηροσωλήνων & σωλήνων πολυπροπυλενίου. ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΩΛΗΝΩΝ.docx Edited Απρίλιος 5 , 2017 by panos-vicious 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Π+Σ Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2017 Για τη συντήρηση λεβήτων στην Αττική ένα σωματείο συντηρητών είναι Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ http://www.somateiokafstironhfaistos.gr/ Ψάχνω να βρω μια λίστα των μελών του αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2017 επικοινώνησε μαζί τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Π+Σ Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2017 επικοινώνησε μαζί τους Τους ρώτησα πού μπορώ να βρω μια λίστα των μελών τους και μου απάντησαν ότι πρέπει να ξέρουν για ποιους λέβητες ενδιαφέρομαι για να επιλέξουν αυτοί τον κατάλληλο τεχνικό. Μου φαίνεται πολύ περίεργο ένα σωματείο συντηρητών να μην προβάλλει τα μέλη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedi.Yannis Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2017 Μπορεί να παίρνουν ποσοστά και οι καυστηρατζήδες του να προσπαθούν να τα αποφύγουν. Μου έχει τύχει και μένα σε αντίστοιχη περίπτωση από άλλο ιστότοπο. Είτε αποδέχεσαι το πώς δουλεύουν ή ψάχνεις αλλού μεμονωμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis_g Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Ωραίοι αυτοί στο ¨Ήφαιστος¨ Link to comment Share on other sites More sharing options...
akaliak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2017 Σε πολυκατοικία με άδεια Μαΐου 2010, που όμως ρευματοδοτηθηκε πρόσφατα και δεν έχει λειτουργήσει ακομα η θέρμανση και συνεπώς δεν υπάρχει φύλλο ελέγχου, χρησιμοποιούμε ονομαστική ισχυ και β.α. που δίνει ο κατασκευαστής; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2017 Καλημέρα. Δες, αν θες, αυτά: #236 έως και #244. Δηλαδή αυτό: http://ec.europa.eu/growth/tools-databases/tris/el/index.cfm/search/?trisaction=search.detail&year=2017&num=243&dLang=EL. Θα μου πεις "μα, αναδρομική εφαρμογή (και μάλιστα μη εγκεκριμένης ακόμα) ΤΟΤΕΕ;". Ε, ας μην πέταγαν αϊτό τόσα χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skidoo23 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2017 Αμα ήταν αυστηροί θα ζήταγαν σκαναρισμένο το Φ.Ε. μαζί με το αρχείο σκαριφημάτων , αλλά κάνουν (κακώς) τα στραβά μάτια. Οπότε μην το πολυψάχνεις... Πάντως εγώ δεν θα έπαιρνα τον πίνακα της νέας ΤΟΤΕΕ. Δεν ειναι και σίγουρο οτι θα ισχύσει ετσι χωρίς αλλαγές (έχει πολλά διαμαντάκια). Για λέβητες συμπύκνωσης δίνει ελλειψει ΦΕ βαθμό 95% οταν ο κορυφαίος της Viesmann πχ , φτάνει έως 98% ,εδώ γελάνε.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα