chronism Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2008 Σε οικισμό κάτω των 2000 κατοίκων... υπάρχουν τα παρακάτω οικόπεδα 1: 40,00 τ.μ 2: 95,00 τ.μ 3: 45,00 τ.μ Συνορεύουν μεταξύ τους Και τα 3 οικόπεδα είναι άρτια κατά παρέκκλιση .... Ο πελάτης μου θέλει να αγοράσει και τα 3 (Σύνολο=180 τ.μ), να τα ενώσει και να βγάλει 1 άδεια.... Μπορεί ?? Δηλαδή γίνεται συνένωση κατά παρέκκλιση άρτιων οικοπέδων ... σε ένα κατά παρέκκλιση οικόπεδο ???
geokasto Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2008 ναι.. έχει συζητηθεί και αναλυθεί και στο παρελθόν.
thomas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Βελτιώνεις την αρτιότητα σου. Βέβαια και μπορεί.
chronism Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας (και συγνώμη που άνοιξα νέο topic) .... Να υποθέσω πως το ίδιο ισχύει και για τα αγροτεμάχια ???? έχω σχεδόν ίδια υπόθεση με αγροτεμάχια (κληροτεμάχια)
agior Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 Προσοχή αγαπητέ άλλο πράγμα αγροτεμάχια κι άλλο κληροτεμάχια. Τα κληροτεμάχια δεν κατατέμνονται, δεν αλλάζουν μορφή ούτε συνενώνονται μεταξύ τους...
chronism Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 ξέρω τι είναι το το κληροτεμάχιο (επίσης έπρεπε να αναφέρω γήπεδο και όχι αγροτεμάχιο ).... αλλά είσαι σίγουρος πως δεν συνενώνονται ??? ότι απαγορεύεται κατάτμηση είναι γνωστό ...
agior Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 Απαγορεύεται αλλαγή στη θέση και τα όρια. Συνένωση, με τη νομική έννοια είναι αλλαγή ορίων. Για παράδειγμα, όταν κηρύσσεται απαλλοτρίωση σε περιοχή που υπάρχει διανομή Υπουργείου Γεωργίας δεν σεβόμαστε τα εμφαινόμενα ή υποδειχθέντα όρια κτημάτων παρά μόνο τα παλαιά (συνήθως) διαγράμματα της διανομής. Άλλωστε άν επιτρεπόταν συνένωση θα δημιουργείτο νέο ακίνητο αυτό θα ήταν "παραθυράκι" για μελλοντική κατάτμηση.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα