YiagosXXL Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 (edited) Αν θες να έχεις εφεδρική πηγή ενέγειας, σε περίπτωση διακοπών, δεν έχουν λόγο ύπαρξης τα Φ/Β.Σε αυτό συμφωνώ κι εγώ. Έχω μικρή βενζινογεννήτρια αν κάτι πάει στραβά ίσα για να λειτουργεί το ψυγείο κι ο βασικός φωτισμός, προφανώς δε θα χρησιμοποιήσω ηλεκτρικό θερμοσίφωνα Εξαιρώντας το κόστος και την απόσβεσή του, σαν ιδέα προσφέρεται για πειραματισμό Edited Αύγουστος 24 , 2012 by YiagosXXL
kgiannop Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2012 Επειδή ψάχνω κάτι ανάλογο έκανες τελικά την εγκατάσταση; 1) Θέλω να συνδέσω δύο κλιματιστικά 9άρια με στόχο να εξοικονομήσω πετρέλαιο το χειμώνα(ο υπόλοιπος χώρος του σπιτιού καλύπτεται από τζάκι και δεν με απασχολεί) 2) να έχω τσάμπα κλιματισμό το καλοκαίρι. Νομίζω ότι με τα νέα δεδομένα τιμής Kwh στα οικιακά φωτοβολταϊκά και με τα νέα δεδομένα τιμής για το πετρέλαιο ίσως αξίζει το ψάξιμο. Τι λέτε;
panbak Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Δεν την έχω κάνει ακόμα... Περιμένω να πέσουν λίγο ακόμα οι τιμές των πάνελ...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα