mitsaina Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Ναι, έχω ολοκληρώσει την 3η φάση και περιμένω βέβαια.... Αφού στείλεις τα δικαιολογητικά με mail κάνει κάποιες ώρες να φανεί στό 2ο βήμα ότι έχουν παραληφθεί τα αρχεία και μετά στο 3ο βήμα τα αντιστοιχείς. Δεν είναι δύσκολο.
anavatis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 (edited) ευχαριστώ συνάδελφε. θα μπορούσες να μου στείλεις το εκριβές e-mail που πρέπει να τα στείλω? Edited Σεπτέμβριος 19 , 2013 by anavatis
mitsaina Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 [email protected]. Σε καθε βήμα υπάρχει σύνδεσμος που δίνει οδηγίες. Σου τις έστειλα κιολας. Καλή επιτυχία! 2
nounou Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2013 Γεια σας και απο μένα, με ενδιαφερει και μενα το θεμα πολυ και επειδη θελω αμεσα να αποφασισω που θα γραφτώ τελικα ( στο ιεκεμ τεε η σε καποιο αλλο κεκ ) θα θελα τη γνωμη όσων εχουν είδη παρακολουθήσει τα σεμινάρια! (στη θεσσαλονικη) ευχαριστω πολύ
anavatis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 πόσες μέρες παίρνει η εξέταση? εδώ και 10 μέρες είναι σε κατάσταση 'προς εξέταση' η αίτησή μου...ήρθε σε κανέναν απάντηση?
deskar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 Εμένα μου πήρε περίπου 3 εβδομάδες..
neoklis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Ρώτησα σήμερα για Θεσσαλονίκη. Διαθέσιμα (προγραμματισμένα) σεμινάρια βρήκα στα: 1) MASTER-KEK, 2) IEKEM-TEE, 3)KEK IBEΠΕ, 4) ΚΕΚ Πυθαγόρας, 5) Infotech. Εκτός από το 3) που είναι μακριά, τα άλλα είναι στο ευρύτερο κέντρο. Οι τιμές κυμαίνονται από 300€ έως 400€. Εάν υπάρχουν άλλες πληροφορίες (π.χ. για την ποιότητα των σεμιναρίων και των σχολών), ας τα πει εδώ, πριν αποφασίσουν όσοι δεν αποφάσισαν ακόμα. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα