Largy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2012 προαιρετικά συντάσεις ιδιωτικό συμφωνητικό αν θεωρείς οτι υπάρχει ανάγκη για κάτι τέτοιο. πότε δηλαδη?
χαιδω Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Tι αμοιβή παίρνεται για ένα αδόμητο αγροτεμάχιο; Γιατί έχω ακούσει κάτι τρελές τιμές;
af.civileng Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 (edited) Μία και μοναδική περίπτωση που μου έχει τύχει σαν νέος που είμαι προσωπικά πήρα 150+ΦΠΑ... Edited Αύγουστος 25 , 2012 by Manolis gon
χαιδω Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 (edited) Σε ποιο μέρος της Ελλάδας αν επιτρέπεται; Edited Αύγουστος 25 , 2012 by Manolis gon
af.civileng Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 (edited) Ρόδος! Έχει σημασία; Edited Αύγουστος 25 , 2012 by Manolis gon
χαιδω Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 (edited) έχει σημασία πιστεύω. Edited Αύγουστος 25 , 2012 by Manolis gon
sof2 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Πρόκειται να πωληθεί ξενοδοχείο περίπου 1000 τ.μ.(ακόμα δεν έχω δει την άδεια), ο ιδιοκτήτης λέει ότι δεν υπάρχουν αυθαιρεσίες αλλά όπως και να έχει πρέπει να το ελέγξω. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν αυθαιρεσίες ποια αμοιβή είναι "λογική" ή πόσα τελος πάντων θα ζητούσατε, γιατί η επιμέτρηση έχει αρκετή δουλειά.
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Αναλόγως τον όγκο εργασίας και το είδος της εργασίας.Αν έχει μετρήσεις, αποτυπώσεις χρεώνεις αναλόγως.Δε νομίζω να περιμένεις νούμερο για μια τόσο γενική ερώτηση.
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 όλοι οι ιδιοκτήτες τα ίδια λένε- ότι δεν έχουν αυθαιρεσίες Όσο για την τιμή, δεν εξαρτάται μόνο από το αντικείμενο και τα τ.μ, ρε sof2 - παίζουν και άλλα και είναι πολλά
sof2 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Όχι δεν περιμένω νουμερο, σκέφτηκα να ζητήσω την αμοιβή για αποτύπωση (περίπου 5000) για τα αντίστοιχα τ.μ.. Αλλά δεν ξέρω αν είναι πολλά ή λίγα αλλά και η εργασία που έχω να κάνω είναι μεγάλη και η ευθύνη επίσης. Αν υπάρχουν αυθαιρεσίες τότε θα πάρω την νόμιμη. Από τι άλλο εξαρτάται η τιμή γιατί όταν πρέπει να πω τιμή όταν δεν υπάρχει νόμιμη έχω πάντα πολύ μεγάλο πρόβλημα... Η τιμή πώλησης πάντως είναι πολύ μεγάλη.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα