thessalon-77 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2012 (edited) Στείλε κι εσύ κανένα email ή κανένα τηλ (never know). Edited Ιούλιος 15 , 2012 by thessalon-77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbezas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Διορθώθηκε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbezas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 (edited) Μάλιστα μου ήρθε και απάντηση στο μειλ που τους έστειλα: Το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί. Προσπαθήστε ξανά και αν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και στο καπάκι τους απάντησα και εγώ (καθώς δεν απαντάει κανεις στα τηλέφωνα): ¨Όντως το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί!! Ωστόσο όλο το Σαββατοκύριακο το σύστημα ήταν εκτός!!! Δεν νομίζετε εκεί στο buildingcert ότι οι χρήστες ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ μια έγκαιρη ενημέρωση ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα? Δεν στοιχίζει μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα... και αν στο κάτω-κάτω λειτουργεί 5νθήμερο... αφού δεν υπάρχει τρόπος να συντηρηθεί το Σαββατοκύριακο ... πείτε το να ξέρουμε και εμείς τι να πούμε στους πελάτες... ΕΛΕΟΣ Edited Ιούλιος 16 , 2012 by dbezas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Τους προβληματισες τωρα με το mail σου αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Παλι προβλημα? Τι διαολο? Αυριο εχω κλεισμενο ραντεβου με πελατισσα που ερχεται απο εκτος Θεσσαλονικης, εγκυμονουσα, να της παραδωσω το πιστοποιητικο και κρεμομαι απο τα @@ του καθε μ@λακα που δεν ξερει να κανει καλα τη δουλεια για την οποια πληρωνεται... Αει στο διαολο πια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimis9497 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Μια από τα ίδια Inzaghi. Ήθελα να παραδώσω ενεργειακό πιστοποιητικό αύριο πρωί για να κάνουν συμβόλαιο και απτο πρωί το σύστημα βγάζει διάφορες π@ ..@ριές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Σημερινο ειναι το προβλημα? Ελπιζω να λυθει αυριο πρωι πρωι να κανουμε τη δουλεια μας.. Την προηγουμενη φορα που ειχε προβλημα και τους πηρα τηλ (το σηκωσανε!) μου αρνιοντουσαν οτι υπηρχε το προβλημα ολο το σκ... Τωρα, πριν 10 λεπτα, λεει παρουσιαστηκε... Δηλαδη ρε γαμω το μπελα μου τι λογο εχω να τους πω ψεμματα οτι προσπαθω μερες και δε βγαζω ακρη? Τσακιστειτε και φτιαξτε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsakel Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 To συστημα απ οτι φαινεται μεχρι τωρα δεν λειτουργει ! Αυριο θα το δουνε κατα τις 12 00 δεν θα προλαβουνε να το φτιαξουν παμε για τριτη Τα τηλέφωνα ειναι μόνο για καθημερινες ?Πρεπει να γινει κατι γιατι το βλέπω μονιμο το προβλημα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papamixail Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 απο χθες το απογευμα ρε παιδιά παλεύω ,με τα κύματα. Αν είναι δυνατόν να προσπαθείς να δουλέψεις και να μην μπορείς. Αντί να στρώσουμε το δημόσιο θα χαλάσουμε και τον ιδιωτικό τομέα. Έτσι που δουλεύει το σύστημα με τα online ώρεςε εργασίας θεωρούνται πλέον μόνο οι ώρες που εργάζονται οι συντηρητές των συστημάτων. Πόσο σοβαρό κράτος έχουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwnina Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Καλησπέρα! Το buildingcert είναι εκτός λειτουργίας από την παρασκευή το βράδυ. Τους έστειλα mail, εννοείται πως δεν έχω λάβει απάντηση. Από ότι διάβασα εδώ μάλλον από αύριο θα διορθωθεί. ΥΓ. Γράφω πρώτη φορά αν και διαβάζω το forum μερικούς μήνες. Με αυτήν την ευκαιρία θέλω να σας ευχαριστήσω όλους γιατί χωρίς το forum ούτε μισό πεα δεν θα είχα βγάλει! Με ξερό διάβασμα από τοτεε και σεμινάρια δεν βγαίνει άκρη όπως κατάλαβα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts