tsx Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Από εχθές το βράδυ. Δοκίμασα κατά τις 2.00πμ και είχε το κόλλημα που έχει και τώρα.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Υπεροχα... παλι θα εκτεθουμε στους πελατες που θα ερθουν απο αλλη πολη...
gmilak Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Ξέρει κάποιος πότε θα λειτουργήσει? Το τηλέφωνο δεν το σηκώνουν
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Αγνωστο... Ελπιζω να εντοπισαν τη βλαβη... Την προηγουμενη φορα η βλαβη κρατουσε 2 μερες και μου ελεγαν οτι πριν 15 λεπτα εμφανιστηκε και οτι εφταιγα εγω!
thessalon-77 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 (edited) Ανεβάζετε κανονικά xml σήμερα; Μου βγάζει σε ότι xml κι αν ανεβάσω (ακόμη και παλαιότερο από άλλη επιθεώρηση) μήνυμα με κόκκινα γράμματα όπως: Δεν υπολογίζεται κατανάλωση για θέρμανση, πιθανώς λόγω έλλειψης δεδομένων που σχετίζονται με το σύστημα θέρμανσης Δεν υπολογίζεται κατανάλωση για ψύξη, πιθανώς λόγω έλλειψης δεδομένων που σχετίζονται με το σύστημα ψύξης Η συνολική επιφάνεια είναι μικρότερη ή ίση του μηδενός Η θερμαινόμενη επιφάνεια είναι μικρότερη ή ίση του μηδενός Η τιμή των ετήσιων εκπομπών CO2 είναι εκτός ορίων. Edited Ιούλιος 14 , 2012 by thessalon-77
dbezas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 και μένα σήμερα όλη μέρα ανεβάζοντας μια ολοκληρωμένη επιθεώρηση.... μου βγάζει τα κόκκινα γράμματα: Οι αλλαγές στην επιθεώρηση δεν καταχωρήθηκαν εξαιτίας των παρακάτω προβλημάτων: Timeout Δεν μπορεί ακόμη να εκδοθεί έγκυρο ΠΕΑ εξαιτίας των παρακάτω προβλημάτων: Δεν υπολογίζεται κατανάλωση για θέρμανση, πιθανώς λόγω έλλειψης δεδομένων που σχετίζονται με το σύστημα θέρμανσης Δεν υπολογίζεται κατανάλωση για ψύξη, πιθανώς λόγω έλλειψης δεδομένων που σχετίζονται με το σύστημα ψύξης Η συνολική επιφάνεια είναι μικρότερη ή ίση του μηδενός Η θερμαινόμενη επιφάνεια είναι μικρότερη ή ίση του μηδενός Η τιμή των ετήσιων εκπομπών CO2 είναι εκτός ορίων.
thessalon-77 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2012 Πιστεύω ότι και Κυριακάτικα που όλοι οι υπεύθυνοι θα πάνε για μπάνιο ..... θα μας βγάζει το ίδιο.
dbezas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2012 Αν λυθεί το πρόβλημα πείτε τίποτε... Γιατί ο πελάτης δεν πήγε στην θάλασσα ... Έχει την Δευτέρα συμβόλαιο!!
Recommended Posts