Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Από εχθές το βράδυ. Δοκίμασα κατά τις 2.00πμ και είχε το κόλλημα που έχει και τώρα.

Δημοσιεύτηκε

Υπεροχα... παλι θα εκτεθουμε στους πελατες που θα ερθουν απο αλλη πολη...

Δημοσιεύτηκε

Ξέρει κάποιος πότε θα λειτουργήσει?

Το τηλέφωνο δεν το σηκώνουν

Δημοσιεύτηκε

Αγνωστο... Ελπιζω να εντοπισαν τη βλαβη...

Την προηγουμενη φορα η βλαβη κρατουσε 2 μερες και μου ελεγαν οτι πριν 15 λεπτα εμφανιστηκε και οτι εφταιγα εγω!

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε (edited)

Ανεβάζετε κανονικά xml σήμερα; Μου βγάζει σε ότι xml κι αν ανεβάσω (ακόμη και παλαιότερο από άλλη επιθεώρηση) μήνυμα με κόκκινα γράμματα όπως:

• Δεν υπολογίζεται κατανάλωση για θέρμανση, πιθανώς λόγω έλλειψης δεδομένων που σχετίζονται με το σύστημα θέρμανσης
  • Δεν υπολογίζεται κατανάλωση για ψύξη, πιθανώς λόγω έλλειψης δεδομένων που σχετίζονται με το σύστημα ψύξης
  • Η συνολική επιφάνεια είναι μικρότερη ή ίση του μηδενός
  • Η θερμαινόμενη επιφάνεια είναι μικρότερη ή ίση του μηδενός
  • Η τιμή των ετήσιων εκπομπών CO2 είναι εκτός ορίων.

Edited by thessalon-77
Δημοσιεύτηκε

και μένα σήμερα όλη μέρα ανεβάζοντας μια ολοκληρωμένη επιθεώρηση.... μου βγάζει τα κόκκινα γράμματα:

Οι αλλαγές στην επιθεώρηση δεν καταχωρήθηκαν εξαιτίας των παρακάτω προβλημάτων:

• Timeout

Δεν μπορεί ακόμη να εκδοθεί έγκυρο ΠΕΑ εξαιτίας των παρακάτω προβλημάτων:

• Δεν υπολογίζεται κατανάλωση για θέρμανση, πιθανώς λόγω έλλειψης δεδομένων που σχετίζονται με το σύστημα θέρμανσης
  • Δεν υπολογίζεται κατανάλωση για ψύξη, πιθανώς λόγω έλλειψης δεδομένων που σχετίζονται με το σύστημα ψύξης
  • Η συνολική επιφάνεια είναι μικρότερη ή ίση του μηδενός
  • Η θερμαινόμενη επιφάνεια είναι μικρότερη ή ίση του μηδενός
  • Η τιμή των ετήσιων εκπομπών CO2 είναι εκτός ορίων.

Δημοσιεύτηκε

Αν λυθεί το πρόβλημα πείτε τίποτε... Γιατί ο πελάτης δεν πήγε στην θάλασσα ... Έχει την Δευτέρα συμβόλαιο!!

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.