panoss89 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 (edited) Πως γίνεται αλλαγή μηχανικου σε αυθαίρετο που βρίσκεται σε αρχική υποβολή λόγω θανάτου του μηχανικού; Ανέλαβα το γραφείο του πατέρα μου ο οποίος απεβίωσε ξαφνικά κι έχουν μεινει σε εκκρεμότητα οι δηλώσεις αυθαιρέτων. Παρακαλώ μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Edited Ιούνιος 5 , 2012 by panoss89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Τα συλλυπητήριά μου Πάνο. Στέφομαι μήπως μπορείς να προσθέσεις μηχανικό. Οπωσδήποτε πρέπει να ενημερώσεις το ΤΕΕ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Αν έχουν πληρωθεί παράβολα τότε πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσεις με το ΤΕΕ για να σου δώσει λύση. Αν είσαι σε αρχικό στάδιο, ξεκίνα από την αρχή. Όπως και να 'χει όμως κάνε μια βόλτα στο ΤΕΕ για να πάρεις οδηγίες πως θα χειριστείς άλλες παρόμοιες περιπτώσεις (π.χ. τυχόν επιβλέψεις σε εξέλιξη κλπ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss89 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Ευχαριστώ πολυ Μηπως ξέρετε που πρέπει να απευθυνθώ, γιατί παίρνω κάποια τηλέφωνα αλλά κανείς δεν απαντάει. Πήγα στο τοπικό ΤΕΕ και μου παν να απευθυνθω στα κεντρικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Νομίζω στο 3291202-203 ή στο 206, όποιο πιάσει ρώτα το πρόβλημα σου και θα σε κατατοπίσουν. Είσαι από μακριά? Γιατί μια βόλτα από 'κει μου φαίνεται απαραίτητη... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss89 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Ευχαριστώ και πάλι, είμαι νέος και δεν ξέρω και γι αυτό ρωτάω. ΓΙάννενα είμαι, δεν είναι και πολύ εύκολο να κατέβω, αλλά θα δω τι θα κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Τα συλλυπητήριά μου Πάνο. Σύμφωνα με το ΤΕΕ για την αλλαγή μηχανικού; 1. Αντικατάσταση μηχανικού, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία υπαγωγής στο ν. 4014/2011 με άλλο μηχανικό Για όλα τα παραπάνω, απαιτείται να κατατεθεί στο ΤΕΕ συμπληρωμένη Αίτηση διόρθωσης Δήλωσης αυθαιρέτου. Στην αίτηση υπάρχει διακριτή σήμανση των θεμάτων 1-4, ενώ η σήμανση «Άλλο» αφορά τα υπόλοιπα θέματα. [1]Στην αίτηση παραίτησης μηχανικού από υπόθεση υπαγωγής αυθαιρέτου, εκτός από τον Α/Α της δήλωσης και το όνομα του ιδιοκτήτη, ο μηχανικός δηλώνει ότι έχει λάβει την αμοιβή για την μέχρι τότε εργασία του. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία αντικατάστασης, απαιτείται να κατατεθούν στο ΤΕΕ Υπεύθυνες Δηλώσεις του αιτούντος ιδιοκτήτη και του δεύτερου μηχανικού για την ανάθεση και ανάληψη αντίστοιχα των υπολειπόμενων εργασιών aitisi_4014.doc 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 (edited) πως γινεται να προχωρησει σε προσωρινη υπαγωγη ρυθμιση της οποιας η αρχικη υποβολη εγινε με αλλον μηχανικο?το παραβολο πληρωθηκε. εχει τυχει σε καποιον? Edited Ιούνιος 21 , 2012 by martha1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Πρέπει να γίνει αλλαγή μηχανικού οπως λέει στο #7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2012 πως γινεται να προχωρησει σε προσωρινη υπαγωγη ρυθμιση της οποιας η αρχικη υποβολη εγινε με αλλον μηχανικο?το παραβολο πληρωθηκε. εχει τυχει σε καποιον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα