stratiskex Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις για μια εργασία μου, αυτές είναι οι παρακάτω : α)Τον τύπο για ισοδύναμο μήκος σωλήνα. β)Τον τύπο για υπολογισμό της πτώσης πίεσης σε ένα δίκτυο. γ)και κάποιο πίνακα για τις απώλειες λόγο της μορφής κάποιων εξαρτημάτων. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά.
qwert Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Το α) δεν το ξέρω. Για το β) τους νόμους ροής από τα ρευστά και επιπλέον νόμο Boyle-Mariotte. Για το γ) βλέπε κανονισμό Φ.Α. ΦΕΚ 936/2003 ή το νεώτερο ΦΕΚ Β 976/2012
alej Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Το α) δεν το ξέρω. Για το β) τους νόμους ροής από τα ρευστά και επιπλέον νόμο Boyle-Mariotte. Για το γ) βλέπε κανονισμό Φ.Α. ΦΕΚ 936/2003 ή το νεώτερο ΦΕΚ Β 976/2012 Μιλάει για πεπιεσμένο αέρα, για τι πίεση μιλάμε αλήθεια;
stratiskex Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Οι απαιτήσεις των εργαλείων τα οποία αφορά το δίκτυο δεν ξεπερνούν τα 7bar.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα