Μετάβαση στο περιεχόμενο

Είδος αδείας για εμπορία/παραγωγή Pellet.


Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτήσω τι είδος αδείας βγαίνει για εγκαταστάσεις εμπορίας στερεών καυσίμων π.χ Pellet, ξύλα, σόμπες κ.τ.λ. Αλλά και συνχρόνος για παραγωγή pellet. Βγαίνει άδεια 'μάντρας οικοδομικών υλικών' μήπως ?

 

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου, υποθετω οτι η μια επιχειρηση ειναι εμπορικη (αρα απευθυνεσαι στο ΕΒΕΑ) ενω η αλλη αφορα μεταποιηση, επομενως στο αντιστοιχο επιμελητηριο.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Καλησπέρα!Έχω μια περίπτωση αυθαιρέτου(εκτός σχεδίου), για το οποίο είχε εκδοθεί άδεια ισόγειας αποθήκης με το άρθρο 4 του Π.Δ. 24/5/85 (φεκ 270 Δ) και έχει μετατραπεί σε χώρο παραγωγής και εμπορίας pellet, ενώ παράλληλα εμπορεύεται και εκθέτει συστήματα θέρμανσης, κουφώματα, μονώσεις, ηλιοθερμικά συστήματα κλπ. Παράλληλα έχει γίνει προσθήκη μεταλλικής αποθήκης και υπάρχει υπόλοιπο δόμησης ώστε να εκδοθεί άδεια νομιμοποίησης της αυθαίρετης αλλαγής χρήσης και της προσθήκης. Το ερώτημά μου είναι σε ποιο άρθρο του φεκ 270Δ εμπίπτει ώστε να μπορέσω να ελέγξω δόμηση,κάλυψη, αποστάσεις από όρια και να τακτοποιήσω ό,τι δε νομιμοποιείται... (???)

Link to comment
Share on other sites

μιλας για ΓΟΚ 85 ..οπότε...οροι δόμησης απο το τοπγραφικό που ισχύει. αν δεν έχεις φτιάξε...αν δεν ξερεις τους όρους δόμησης της περιοχής στην υδομ της περιοχής....και ασε τα αρθα και τα φεκ ακτα μέρους....

 

 

αρτιότητες οικοδομησιμότητες εντος εκτος....απλά πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

....Έχω μια περίπτωση αυθαιρέτου....

..

Οφφ τοπικ.

Υπάρχει ειδική ενότητα για τα αυθαίρετα και δεκάδες σχετικά θέματα.

Παρακαλώ κάνε μια αναζήτηση.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.