Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αισχροκέρδεια εις βάρος αποθεματικού πολυκατοικίας


skifx

Recommended Posts

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εκτυπώσεις σε χαρτάκια το link του παρόντος thread

και να τα μοιράσεις σε όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας!

Σήμερα κιόλας!

Link to comment
Share on other sites

και τι σημαίνει μόνος; Βγάλε μία ανακοίνωση σε συνεννόηση με κάποιον δικηγόρο στη πολυκατοικία ότι δεν πληρώνεις αυτά που σου αναλογούν σε πρότυπο τεχνικής έκθεσης και τεκμηρίωσης. (άδεια βγήκε ή θα βγει γι'αυτες τις επεμβάσεις; μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως πρόσχημα). Από εκεί και πέρα μπορεί να ανοίξουν τα μάτια μερικών.

Link to comment
Share on other sites

το εχω σκεφτει Brasco και πιθανως θα το κανω χωρις να πω σε κανενα τιποτα (ουτε και στους γονεις μου),

γιατι ολοι οι υπολοιποι μπορει να ειναι εκει μεσα, αλλα εμενα δεν θελω να με περναει για μαλ....κα....

Link to comment
Share on other sites

Στην αρχή της συζήτησης αυτής είχα θέσει το ερώτημα για την κατάσταση των οροφών των διαμερισμάτων του τελευταίου ορόφου, δηλαδή εάν έχουν παρατηρηθεί διαρροές κλπ.

Το ερώτημα ουδέποτε απαντήθηκε και μάλλον είναι φυσικό αφού ο συνάδελφος topic starter αφενός δεν έχει επισκεφθεί τα διαμερίσματα αυτά αφετέρου δεν συμμετέχει στις ΓΣ ώστε να έχει γνώση, από πρώτο χέρι, των θεμάτων που συζητιώνται και, ενδεχομένως, των θεμάτων που συζητήθηκαν και κατέληξαν στη λήψη απόφασης για τη μόνωση της ταράτσας.

 

Με αυτά τα δεδομένα, θεωρώ ότι δεν είναι σωστό, τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στη συζήτηση, να παίρνουμε θέση στο θέμα, με βάση ΜΟΝΟΝ τις εκτιμήσεις του συναδέλφου, οι οποίες είναι, οπωσδήποτε, υποκειμενικές.

Link to comment
Share on other sites

ως 12ετης μηχανικος καθε αλλο παρα υποκειμενικες ειναι οι αποψεις μου.

Διαρροες δεν υπαρχουν και στον τελευταιο οροφο μενει ο διαχειριστης.

Link to comment
Share on other sites

Οι απαντήσεις στο φόρουμ πάντα είναι μονομερείς χωρίς σφαιρική άποψη. Είναι στο χέρι του συναδέλφου να εκτιμήσει τι πρέπει να γίνει, παρόλα αυτά πιστευω ότι οι απαντήσεις δεν ανήκουν στη φαντασία, χωρίς να σημαίνει ότι έχεις άδικο Μακαρ.

Link to comment
Share on other sites

ως 12ετης μηχανικος καθε αλλο παρα υποκειμενικες ειναι οι αποψεις μου.

Διαρροες δεν υπαρχουν και στον τελευταιο οροφο μενει ο διαχειριστης.

 

Η υποκειμενικότητα σε ένα θέμα ή άποψη συναρτάται από τη σχέση που έχει αυτός που την εκφράζει με το θέμα και, οπωσδήποτε, δεν συναρτάται είτε με τα χρόνια κτήσης διπλώματος ενός μηχανικού είτε ηλικίας είτε άλλου στοιχείου.

 

Σε ότι αφορά στον τελευταίο όροφο, πιστεύω ότι η λήψη απόφασης για τη μόνωση της ταράτσας πρέπει να τεκμηριώνεται με σχετικά στοιχεία και αυτά βρίσκονται μόνον στο τελευταίο όροφο. Οι συνιδιοκτήτες που έχουν αμφιβολίες για την ανάγκη αντικατάστασης της μόνωσης οφείλουν να επισκεφθούν τον όροφο για να διαπιστώσουν τις, ενδεχόμενες, ζημιές και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος οφείλει να τις δείξει στους συνιδιοκτήτες, ώστε να ληφθεί η σχετική απόφαση. Εάν όλες αυτές οι ενέργειες έγιναν από μερικούς και όχι όλους τους συνιδιοκτήτες, δεν είναι σωστό οι τελευταίοι να κατηγορούν, χωρίς στοιχεία, εκείνους που πήραν την απόφαση.

Edited by MAKAP
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.