terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2019 (edited) Δεν διαβάσες καλά. ΔΕΝ είναι προσωπική μου εκτίμηση. Έχει συζητηθεί δεκάδες φορές, για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε με την ΤΕΔΚ. Edited Νοέμβριος 25 , 2019 by terry 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
getsakna Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2019 (edited) Τα έντυπα του ελεγκτή δόμησης έχουν αλλάξει ή παραμένουν τα ίδια? Επίσης, σε αλλαγή χρήσης κατηγορίας Α με έναν τελικό έλεγχο, στο έντυπο δεν αναφέρει πουθενά τις διαστάσεις της τοιχοποιίας παρά μόνο των φερόντων στοιχείων..Σε ποιο πεδίο θα σημειώσω ότι το τμήμα της Pilotis που έκλεισε είναι σύμφωνο με τις διαστάσεις της άδειας αλλαγής χρήσης?? ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ.doc Edited Δεκέμβριος 3 , 2019 by getsakna Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2019 Ως προς το χρόνο ολοκλήρωσης του ελέγχου προσωπικά τηρώ το χρονοδιάγραμμα της αίτησης. Γενικά με τους ελέγχους έχω διαπιστώσει ότι εάν είσαι ελαστικός σε κάτι (βλ. χρόνος ολοκλήρωσης) δίνεις την καλύτερη αφορμή για να σε θεωρήσουν ελαστικό και στη σύνταξη του πορίσματος και εν τέλει να σε ζαλίσουν να παραβλέψεις παραβάσεις. Συνεπώς προσωπικά έχω αποφασίσει να πηγαίνω by the book που λένε και σε ένα χωρίο ώστε να μην εμπλέκομαι σε άσκοπες συζητήσεις με τον επιβλέποντα. @getsakna Το έντυπο αυτό είναι, συμπληρώνεις ότι απαιτείται από τον έλεγχο στα προκαθορισμένα πεδία που έχει. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
getsakna Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2019 και η αποζημίωση είναι 150€ + φπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikepaltri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2019 Σε αίτημα για αρχικό έλεγχο η κατάσταση αίτησης γύρισε σε "Απαιτείται διόρθωση-Σχόλιο από ΥΔΟΜ" χωρίς να φαίνεται κάποιο σχόλιο. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό? Αίτηση για απλό αρχικό έλεγχο ζήτησα... και είναι και άρρωστος ο αρμόδιος μηχανικός της ΥΔΟΜ να μου εξηγήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2019 με αυτό 4 ώρες πριν, mikepaltri said: ... "Απαιτείται διόρθωση-Σχόλιο από ΥΔΟΜ" χωρίς να φαίνεται κάποιο σχόλιο. ... κι αυτό 4 ώρες πριν, mikepaltri said: .... και είναι και άρρωστος ο αρμόδιος μηχανικός της ΥΔΟΜ να μου εξηγήσει. αλλά και χωρίς κάν να έχουμε εμείς εικόνα της οικοδομής αλλά και των σχεδίων Τι να μπορούμε να φανταστούμε ότι μπορεί να σημαίνει "αυτό" που ρωτάς..... Ούτε η Πυθία απο το Μαντείο των Δελφών θα έλεγα.... (πιο πολλά ξέρεις εσύ για "αυτό" αφου έχεις και εικόνα της οικοδομής και της μελέτης για πιο καλή μαντεψιά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikepaltri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2019 Λύθηκε το θέμα: νόμιζα ότι ο ΑΔΑ περνούσε αυτόματα στην αίτηση και δεν τον είχα συμπληρώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2020 Σε τελικό έλεγχο "αναθεώρηση οικ.αδείας..." τι ελέγχω; όλη την οικοδομή ή μόνο τα προς αναθεώρηση στοιχεία που έγιναν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
desptsouk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2020 Πιστεύω όλη την οικοδομή. Δεν έχει γίνει κάποιος άλλος έλεγχος δόμησης από τον οποίο προέκυψε η αναθεώρηση, σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2020 εγινε.....ο τελικο ελεγχος...ειχε παρατηρησεις...εγινε αναθεωρηση....και ξανα τωρα νεος ελεγχος (ο δικος μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα