Krisos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Το θεμα ειναι ποιος θα οικοδομει στον μελλον? υπαρχουν πληθος απο απουλητα ακινητα στην πολη μου ..ενα πχ νεο ζευγαρι που παλιοτερα αποφασιζε να κανει το δικο του σπιτι εφοσον και οιδυο εχουν δουλεια ..ειναι ζητημα πως θα βγαζει τα εξοδα για ενοικιο οταν και οι δυο κατ μεσο ορο θα βγαζουν 1000 ευρω και εω δουλευουν σαν τα σκυλιαα ολη μερα ...η μηπως θα εχουν αποταμιευσεις στο μελλον για να κανουν καποιο σπιτι στο μελλον; οποτε τι νοημα εχει η κουβεντα που κανουμε ..οσοι επιβιωσουμε στο μελλον θα ειμαστε υπαλληλοι σε καποια γερμανικη πολυεθνικη ..πιθανοτατα της siemens η οποια θα εχει γιγαντοθει τοσο πολυ που θα κανει και δημοσια εργα στην χωρα μας ! ...οποτε ισως στις επομενες εκλογες θα επρεπε να παρουμε δραστικα μετρα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
a.a.vasileiou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 .........μπορουμε να λεμε πολλα, αναρωτιεμαι, ομως, ποιος μας ακουει? βλεπω το επαγγελμα μας να χανετε και δεν μπορω να κανω κατι!!!!!! δεν ηταν αυτο το ζητουμενο...................................... αλλα, επειδη η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια, δεν θα φτιαξω ακομα ταφοπετρα!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Άρχισε να σκέφτεσαι ...μαρούλια, πατάτες, κότες, πρόβατα κ.λπ. χωριό, άλλες δουλειές, άλλες πηγές εσόδων, μετανάστευση, εξειδίκευση κ.λπ. Δεν θα περάσουν εύκολα τα επόμενα 15 χρόνια!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 παντως παιδια στο επαγγελμα μας διαλυθηκαν τα παντα.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Άλλαξαν, δεν διαλύθηκαν!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 εγω ΙΑΣΟΝΑ δουλευω 25 χρονια ,και μετα απο τοσα χρονια δουλειας εχω την αισθηση οτι δεν εμεινε τιποτα ορθιο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Τον ερχόμενο Μάϊο μπαίνω αισίως στα 50! Δουλεύω 20 ώρες το 24ωρο καθημερινά! Και σήμερα είναι η μοναδική περίοδος που πραγματικά .....φοβάμαι, για το μέλλον των δύο παιδιών μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kan62 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Μάρθα, Ιάσονα, ακριβώς τα ίδια ... Ιάσονα, σε κατάσταση χάους η επιλογή μεταξύ αυτών που ανέφερες είναι ρουλέτα, εύχομαι όχι ρώσικη ... Πάντως τα 25 χρόνια με οδηγούν μάλλον στο χωριό ... to old to rock'n roll ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 (edited) Αν στριμώξουν μακροπρόθεσμα ακόμα περισσότερο τα πράγματα, εγώ έχω αρχίσει και σκέφτομαι σοβαρά (μίλησα με συγγενείς και συγκεντρώνω πληροφορίες κ.λπ.) και την εναλλακτική λύση της μετανάστευσης σε Αμερική, Καναδά ή Αυστραλία..... Όχι τόσο για μένα, αλλά για τα παιδιά, είναι 8 και 5,5 χρόνων... Edited Φεβρουάριος 29 , 2012 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kan62 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Όχι τόσο για μένα, αλλά για τα παιδιά, είναι 8 και 5,5 χρόνων... Εδώ έχεις μεγάλο δίκιο ... εγώ δεν έχω για να σκεφτώ έτσι ... Η απόφαση των γονιών μας το '50-'60 μεταξύ μετανάστευσης ή αστυφιλίας, γίνεται σήμερα για μας απόφαση μεταξύ μετανάστευσης ή επανόδου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα