grigorhss Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 παιδια εχω υποβαλει αιτηση με α.π. 2029 ποτε θα με βαλουν στη λιστα?
markoschalaris Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 (edited) Από τη στιγμή που οι ΗΜ και οι ΜΜ θα καλούνται μόνο στο τελικό έλεγχο, μπορείτε να μου πείτε ποιό είναι το νόημα να γραφτεί κάποιος ΗΜ-ΜΜ στο μητρώο κατά το 2012 ή το 2013; Αν πχ βγεί άδεια οικοδομής τον Απρίλιο του 2012 μετά από πόσους μήνες θα καλεστούν αυτές οι ειδικότητες; Μέχρι τότε θα ασχολούμαστε με άδειες δόμησης που αφορούν αλλαγή χρήσης χώρων ή κάνω κάποιο λάθος; Edited Μάρτιος 15 , 2012 by markoschalaris
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Μην ξεχνάς επίσης ότι οι Η-Μ δεν καλούνται για ελέγχους σε κατοικίες....
xekolla Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 το ονομα μου ειναι στην λιστα του τεε κ εχω αριθμο 440,και τωρα?περιμενω να με παρουν τηλεφωνο απο το τεε για τις εξετασεις?
cgiouvano Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Eιχαν πει οτι θα ειδοποιηθουμε ηλεκτρονικα, συναδελφοσ παραπανω ανεφερε οτι τον καλεσαν μεσω τηλεφωνου... Εχει δωσει κανεις εξετασεις συναδελφοι;
gamvro Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 μολις πριν απο λίγο μου τηλεφώνησαν απο ΤΕΕ και μου είπαν για εξετάσεις 20-3. Έχεις πληρώσει το παράβολο 50 € και με ποιο τρόπο (ταχυδρομική επιταγή ή απευθείας στο ΤΕΕ);
stavrosa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 οχι δεν εχω πληρώσει τιποτα....επι τόπου θα το πληρώσω! μου είπαν οτι γίνεται....!!!! πέρα απο οτι με πήραν τηλέφωνο απο το τεε, φαίνεται και στην ηλεκτρονική υποβολή ποτε θα γίνουν οι εξετάσεις....
elena_ch Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Παρακαλώ μήπως υπάρχει κάποιος συνάδελφος που έχει ήδη δώσει εξετάσεις, να ενημερώσει για το βαθμό δυσκολίας; Οι ερωτήσεις ήταν ισομοιρασμένες από όλα τα κεφάλαια και αφορούσαν βασικές έννοιες...ή υπήρχαν και εξειδικευμένες ερωτήσεις; (Δίνω αύριο και ο χρόνος προετοιμασίας ήταν περιορισμένος...)
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Από ενημέρωση που είχα σήμερα από αρχιτέκτονα που έδωσε (και πέτυχε) .Οι ερωτήσεις είναι 50 .Για την ειδικότητα είναι οι 20 από αυτές.Υπάρχει λέει μια δεξαμενή ερωτήσεων και από εκεί πατώντας τους κωδικούς σου ,σου επιλέγονται οι ερωτήσεις.Από τα λεγόμενά του ήταν δύσκολες.Καλή δύναμη και φώτιση στους υποψήφιους.
tzeno Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Ποση ωρα εχεις στη διαθεση σου για τις 50 ερωτησεις?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα