stavrosa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Στις 33 κόβεται ο εξεταζομενος. Θέλει για την βάση 34 (null) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag72 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Καλημέρα κάποιος Ηλεκτρολόγος ή Μηχανολόγος έχει εξεταστεί; Αν ναι ας μας πει τις εντυπώσεις του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
percules Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Καλημέρα παιδιά. Ας μας πει κάποιος που εξετάστηκε πως ήταν διατυπωμένες οι ερωτήσεις και τι είδους. Ήταν σε μορφή σωστό ή λάθος ή ήταν σε μορφή πολλαπλών απαντήσεων? Κάποιες ενδεικτικές ερωτήσεις μπορείτε να μας πείτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Εγω δεν περιμενα και κατι καλυτερο για τις ερωτησεις.. Να δειτε που σε 2-3 μηνες θα τις πουλανε τα διαφορα "εκπαιδευτικα κεντρα"... Παπαγαλιζεις και περνας... Σιγα μην τις ανανεωνουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag72 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Στην σελ 39 έχει ανέβει κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 ενδεικτικη ερωτηση στην κατηγορια πολιτικων μηχανικων. ενεργο μερος μιας ηλεκτρολογικησ εγκαταστασης ειναι: α. ο αγωγος ΡΕΝ β. ο ουδετερος αγωγος σε εναλλασομενο ρευμα ποια η ταση ασφαλειας εναντι ηλεκτροπληξιας; α. 60V b. 80V c. 50V ο ελεγκτης δομησης οφειλει να υποδειξει ειδικα μετρα ασφαλειας; σωστο /λαθος; (τωρα τι σημαινει οφειλει, πρεπει, έχει υποχρεωση κλπ οπως στην παραπανω ερωτηση αλλα και σε αλλες ιδιου τυπου.....) κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavrosa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Διαβάστε λίγο πιο προσεκτικα τις προηγούμενες σελίδες και θα δείτε απαντήσεις για τα ερωτήματα σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
xekolla Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 (edited) ενδεικτικα αναφερω ερωτησεις που μου ετυχαν,οι μισες περιπου ηταν σωστο λαθος κ οι αλλες μισες επιλογη αναμεσα σε 2 ή 3 επιλογες. τι ειναι προκηπιο, σε κτιριο που εχει κατασκευαστει ο φερον οργανισμος κ οι οψεις για ποσα χρονια μπορει να αναθεωρηθει η αδεια,αν απαιτειται αδεια για κοπη δεντρων,ορισμος δρομου κ πεζοδρομου,ορισμος αποστασης Δ ,τι ειναι κοινωφελης χωροι,εκτος Ο.Γ. αν μπορει να βγει ο εξωστης.... κτλ κτλ....κ ειχε 3-4 ερωτησεις απο ηλεκτρολογικα-μηχανολογικα. Edited Μάρτιος 21 , 2012 by xekolla Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag72 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Ηλεκτρολόγοι, Μηχανολόγοι τίποτα μάλλον θα είμαι από τους πρώτους, θα σας ενημερώση την άλλη Παρασκευή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Αποφάσισα να κινήσω την αίτησή μου που την είχα αφήσει εδώ και αρκετό καιρό, οπότε θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω επιλέξει να επισυνάψω έγγραφα. - Σχετικά με τις άδειες, ποιό έντυπο αποδεικνύει μια άδεια; Η εντολή πληρωμής ΤΕΕ, η ΑΠΥ, το αδειόχαρτο; - Αν δεν έχει εκδοθεί η άδεια (3 χρόνια είναι μέσα), αλλά έχω πληρωθεί, μετράει; - Επίσης, με ποιό κριτήριο χαρακτηρίζεται κάποιος Α ή Β τάξης; Γιατί από γνωστούς μου πολιτικούς μηχανικούς που τελείωσαν την ίδια ακριβώς σχολή, ο νεότερος είναι Β, ο μεσαίος Α ενώ ο παλαιότερος Β. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα