yannisk72 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Ρώτησα έναν γνωστό μου από το αξιοσέβαστο σώμα των ελεγκτών δόμησης, που δεν είναι Μηχ - Ηλεκτρ., και μου είπε ότι, στην δική του περίπτωση 5 από τις 50 ερωτήσεις ήταν θέματα Η/Μ. Μήπως είναι κάτι αντίστοιχο και σε σένα? Πιστεύω ότι, πρέπει να πάρεις επίσημη απάντηση.....
ssamart Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 yannisk72 επίσημη απάντησ από ποιον όμως? στο ΥΠΕΚΑ ή δεν έχουν ιδέα ή οι γραμμές του είναι κατειλημενες...τι περίεργο... διόρθωση: αντίσταση γείωσης 1 ΟΗΜ
TITIKA Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Μήπως ξέρεις κανείς τι εννοούν με την έννοια "ειδικός λογαριασμός του ελεγκτή δόμησης" ? πού να πώ τους ανθρώπους να καταθέσουν τα χρήματα δεν ξέρω.....
yannisk72 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 ΤΙΤΙΚΑ, αν είσαι ελεγκτής, μήπως θα έπρεπε να ανοίξεις έναν λογαρισμό μόνο και μόνο για αυτές τις καταθέσεις? Δεν αναφέρεται τίποτε σχετικό στην ΚΥΑ που σας αφορά? Στα σεμινάρια που κάνατε δεν είπαν τίποτε? ¨Ξεβράκωτοι¨ κι εσείς όπως όλοι μας!!
αστέριος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 ΤΙΤΙΚΑ, αν είσαι ελεγκτής, μήπως θα έπρεπε να ανοίξεις έναν λογαρισμό μόνο και μόνο για αυτές τις καταθέσεις? Δεν αναφέρεται τίποτε σχετικό στην ΚΥΑ που σας αφορά? Στα σεμινάρια που κάνατε δεν είπαν τίποτε? ¨Ξεβράκωτοι¨ κι εσείς όπως όλοι μας!! Μπας και εννοούν καμμία "εξωχώρια"?? Είναι και της μοδός ( σε άπταιστα ελληνικά)
ssamart Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 δεν βλέπω να απαντάει κανείς σχετικά με τις ερωτήσεις ανά ειδικότητα. και στο ΥΠΕΚΑ δεν απαντησε κανείς επίσης...
MPAMPIS P Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Την Τεταρτη 23/05/2012 εδωσα εξετασεις στο ΤΕΕ της Θεσ/νικης. Ασχετως με την επιτυχια μου στις εξετασεις οι ερωτησεις ηταν μανικι. Πολλες παγιδες στις ερωτησεις. 6 Η/Μ ερωτησεις λες και ειμαι Ηλεκτρολογος. Παντως θελει διαβασμα του 4030, του ΓΟΚ στα Π.Δ. περισσοτερο και του Κτιριοδομικου (φωτισμος, κλιμακες, στοες...)
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 ΤΙΤΙΚΑ, αν είσαι ελεγκτής, μήπως θα έπρεπε να ανοίξεις έναν λογαρισμό μόνο και μόνο για αυτές τις καταθέσεις? Δεν αναφέρεται τίποτε σχετικό στην ΚΥΑ που σας αφορά? Στα σεμινάρια που κάνατε δεν είπαν τίποτε? ¨Ξεβράκωτοι¨ κι εσείς όπως όλοι μας!! Δεν υπαρχει τετοιος λογαριασμος. Δεν θα ελεγκτει ποτε η καταθεση της αμοιβης. Κρινω οτι και απλος ταμιευτηριου μια χαρα ειναι, Εναλλακτικα και ο οψεως μηχανικου ειναι δεκτος.
costas2by4 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Καλοί μου συνάδερφοι, καλημέρα και καλή εβδομάδα και με καρδιά και ψυχή. Μια απορία, που μπορεί ήδη να απαντήθηκε και εγώ να μην τη θυμάμαι ή να την έχω προσέξει. Σε άδεια κατεδάφισης ακινήτου, που βγήκε το Φεβρουάριο του '12, πρέπει να γίνει έλεγχος με Ε.Δ. ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
GALLOS Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Καλημέρα, Ενεργειακά πιστοποιητικά, μπορεί να εκδίδει ένας Ε.Δ?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα