anton64 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 1. Παράβολο 50 €: Ισως η δαπάνη να μην είναι νόμιμη. 2. Σε σχέση με την δυνατότητα προσφυγής: Βρήκα αυτό ΣτΕ 2629 - 2001.docx
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 (edited) Κανένα άλλο πλην αυτού που λέει ο νόμος Σε ρώτησα όμως γιατί έχω κάνει ερώτημα εδώ και 14-15 μήνες και ακόμα απάντηση δεν πήρα... Φαέθωνα, τελικά πήρες απάντηση στο ερώτημά σου σχετικά με την σκυροδέτηση της θεμελίωσης πρίν τον έλεγχο από Ε.Δ., ή θα χρειασθεί να γίνουν 2 έλεγχοι, ειδικά αν η θεμελίωση αφορά υπόγειο με περιμετρικά τοιχεία που λογικά αυτά θα σκυροδετηθούν μετά την σκυροδέτηση της θεμελίωσης και της πλάκας δαπέδου του υπογείου? Edited Νοέμβριος 3 , 2013 by SIRADRAB
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Το ξέχασα...ακομα τίποτα... Έκανα λάθος που δεν πήρα τηλ να μάθω τον αριθμό πρωτοκόλλου...
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Κατάλαβα. Οπότε ενεργούμε συμφωνα με την ''κείμενη νομοθεσία'' ...........
kan62 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Να μη σου πω και πέραν αυτής ... Άσχετο με το συζητούμενο αλλά σχετικό με το νήμα : Σε αρχικό έλεγχο πριν δύο εβδομάδες ο συνάδελφος ελεγκτής μου ζήτησε : α) να δει που είναι τοποθετημένη η ταμπέλα και β) να δει αν ο ΦΑΥ είναι θεωρημένος από το ΣΕΠΕ ... Λέμε για τους άλλους του ΥΠΕΚΑ ... αλλά είμαστε και μεις ...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Μαλλον καψόνι σε έκανε ή ήταν τελείως άσχετος..
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Οτι θελει μπορει να ζηταει ο ΕΔ, απλα ο επιβλεπων μπορει να τον γραψει κανονικα!!!
kan62 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Δυστυχώς, ήταν στα χρόνια μου και επέμενε ότι έτσι τους έχουν πει να κάνουν ... Επειδή είχα και τα δύο προσπάθησα να του δώσω να καταλάβει ότι σε άλλο συνάδελφο θα έχει πρόβλημα ... δε νομίζω να το κατάλαβε ...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα