chrisvach Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2016 Επισυνάπτω τη σελίδα του πολυνομοσχεδίου που αλλάζει τον 4030 και καταργεί τις εξετάσεις. E.D..pdf 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Τώρα το είδα αλλά το έχω στείλει ήδη στις ειδήσεις. Αν το δει κάποιος mod ας το "κόψει" από εκεί αφού άνοιξε εδώ το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 (edited) Το οτι καταργουνται οι εξετασεις, δεν το θεωρω καθολου θετικο. Επισης οπου βλεπω εμπειρια "βασει της ημερομηνιας ληψης του διπλωματος", βγαζω αφρους. Edited Μάιος 20 , 2016 by terry 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Θα συμφωνήσω μαζί σου. Για το θέμα ελεγκτών δόμησης (που ΔΕΝ είμαι), νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει ενός είδους έλεγχος. Ας μην κρυβόμαστε... Κυκλοφορεί ΠΟΛΥ φύρα στο επάγγελμα μας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Οι εξετασεις θεωρω οτι απετρεψαν πολλους απο τη φυρα, να μη γινουν ΕΔ. Ομοιως πρεπει να μπει και ενα κατω πλαφον στην εμπειρια. πχ δεν μπορει ο φοιτητης που τελειωσε χθες να ειναι ΕΔ. Οχι οτι ειναι καμια σοβαρη ιδιοτητα, αλλα για απλες περιπτωσεις κουβεντιαζουμε ωρες με την ΥΔΟΜ, πως θα σταλει το πορισμα. Φαντασου ο αλλος να μην εχει καμια επαφη με ΝΟΚ, ΓΟΚ, Κτηριοδομικο κτλ κτλ. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 καλά έχουν γίνει αρκετοί νεοι με εξετάσεις.... σε περιπτωση μου οι 2 μου πρώτοι ανω 110.000 Αριθ.Μητ δεν ήρθαν... παμε για την 3η κλήρωση πιθανότατα βλέπουν και τον 4σειρές τίτλο προσθήκη με νομιμοποίηση είναι κοντά και στα 1000τ.μ μονοκατοικία σου λένε άστο γιαλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Υπηρχε η προυποθεση για 2ετη εμπειρια (αν θυμαμαι καλα), για Α' ταξης ΕΔ και 5 ετη για Β' ταξης ΕΔ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 .... είναι κοντά και στα 1000τ.μ μονοκατοικία ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 πιθανότατα βλέπουν και τον 4σειρές τίτλο προσθήκη με νομιμοποίηση είναι κοντά και στα 1000τ.μ μονοκατοικία σου λένε άστο γιαλλον Για αρχικό ή για τελικό;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 ΑΡΧΙΚΟ.... μου φαίνεται αν αρνηθεί και ο 3ος θα κάνω ότι και στα νησιά δε γίνεται να καθυστερούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα