ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 gella (αγνόησέ με) Σωστά στα λέει ... ο φίλος μου ο Faethon (το είχα ξεχάσει.. ευχαριστώ)
gella Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Ευχαριστώ άρα χρειάζεται ένας τελικός μετά τη συνένωση.
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Πριν λίγο μίλησα με τον συνάδελφο που θα κάνουμε τον έλεγχο και μου είπε 200€+ΦΠΑ έκαστος. Μάλλον θα πάω. Επειδη με τρωει η περιεργια. Εγω θελω να μαθω τελικα ποσα λεφτα πηρε ο καθε ελεγκτης!
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Και εγώ διότι β) Όταν ο έλεγχος πραγματοποιείται από κλιμάκιο Ελεγκτών Δόμησης, αυτοί συντάσσουν κοινό πόρισμα ελέγχου και το ποσό της αποζημίωσης κατανέμεται ισομερώς σε κάθε έναν εξ’ αυτών. Εκτός αν η συνολική αμοιβή είναι 400€.....
anavatis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 κατηγορία έργου Γ.ενδιάμεσος έλεγχος. αλλαγή χρήσης σε περισσότερα από 1.200τ.μ.! η αμοιβή είναι κατ' ελάχιστο 450+ΦΠΑ?
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Τι ρωτας βρε συναδελφε? Η ΥΑ εινα 5 σελιδες. Ριξε μια ματια.
anavatis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τη φόρμα word για πόρισμα ενδιάμεσου ελέγχου?...δεν υπάρχει στο υπεκα...
anavatis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2013 υπέρβαση στο ύψος κτηρίου (σε σχέση με οικοδομική άδεια) πάει με ενημέρωση?
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2013 (edited) υπέρβαση στο ύψος κτηρίου (σε σχέση με οικοδομική άδεια) πάει με ενημέρωση? Αν δεν παραβιάζει τα επιτρεπόμενα γιατί όχι? σύμφωνα με το παρακάτω, Ν.4030, αρθρ 6, παρ 9γ) Μεταβολές των διαστάσεων του κτιρίου ή του οικοπέδου, εφόσον με τις αποκλίσεις αυτές δεν παραβιάζονται οι διατάξεις που καθορίζουν την επιτρεπόμενη κάλυψη, το συντελεστή δόμησης και το συντελεστή κατ’ όγκο εκμετάλλευσης (σ.ο.) ή τις υποχρεωτικές αποστάσεις του κτιρίου από τα όρια του οικοπέδου. Οι αποκλίσεις αυτές δεν επιτρέπεται να είναι μεγαλύτερες του 2% με μέγιστο τα 10 εκατοστά όσον αφορά το κτίσμα ή μεγαλύτερες του 2% με μέγιστο τα 20 εκατοστά όσον αφορά τα μήκη των πλευρών του οικοπέδου. Edited Ιούνιος 16 , 2013 by SIRADRAB
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα