Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2018 (edited) Έχω στείλει πόρισμα νωρίτερα χωρίς πρόβλημα... Ημ/νία Δημιουργίας 20/10/2017 Εκτιμώμενη ημ/νία ολοκλήρωσης σταδίου 29/10/2017 Καταληκτική ημ/νία ελέγχου 3/11/2017 Ημερομηνία Ελέγχου 26/10/2017 Ολοκλήρωση αίτησης 27/10/2017 παρόλο όμως που βλέπω ότι υπάρχει χρονικός περιορισμός αποστολής του πορίσματος του Ε.Δ δεν βλέπω καμιά συνέπεια αν τυχόν ο Ε.Δ στείλει το πόρισμα όποτε αυτός "γουστάρει" Κάνω λάθος! Αν με το όποτε γουστάρει εννοείς και μετά την καταληκτική ημερομηνία, δεν ξέρω γιατί δεν μου έτυχε και δεν έχω πρόχειρο τον νόμο να το κοιτάξω... Edited Φεβρουάριος 6 , 2018 by Faethon11
sdim Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2018 (edited) Την αίτηση την κάνεις νωρίτερα για να μην καθυστερήσεις από τυχόν αρνήσεις οπότε θα περιμένεις πότε θα αποδεχτεί κάποιος τον έλεγχο. Από την στιγμή που θα δεχτεί, θα επικοινωνήσετε τηλεφωνικά για να ορίσετε την ημερομηνία του ελέγχου. Προσωπικά είχα πάει στον πρώτο μου έλεγχο μια μέρα νωρίτερα, κατόπιν συνεννόησης, ώστε αν δεν προλάβω αυθημερόν να έχω μια άνεση. Τελικά μου βγήκε σε καλό επειδή δεν υπήρχε ρελέ διαρροής. Μου πρότεινε ο ιδιοκτήτης "να τα βρούμε" αλλά του είπα να βάλει ένα ρελέ ο ηλεκτρολόγος του, δεν είναι ακριβό ούτε θέλει πολύ χρόνο, όπως και έγινε. Edited Φεβρουάριος 6 , 2018 by sdim
salpigoal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2018 Μα ρε παιδια οντως 10 μερες νωριτερα πριν την ολοκληρωση του σταδιου κανω την αιτηση!!! Σε 10 μερες απο σημερα θα ειμαστε ετοιμοι για τον αρχικο ελεγχο νεου κτιριου Κατηγοριας Β.( οπλισμος θεμελιωσης) Απ οτι καταλαβαινω δεν θα μπορει απλα ο ελεγκτης να στειλει το πορισμα του νωριτερα απο την αναγραφομενη ημερομηνια, αλλα αυτο δεν με ενδιαφερει καθολου, ουτε και επηρεαζει σε κατι την προοδο των εργασιων. με τον τελικο ελεγχο ομως τι γινεται? Εκει που ο ιδιοκτητης θα βιαζεται για να παρει ρευμα, εκει τι του λες?? Παλι μετα απο ενα μηνα θα δωσει ημερομηνια το συστημα?
tetris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2018 ο τελικός έλεγχος δεν είναι τόσο πιεστικός χρονικά όσο ο πρώτος (λόγω σκυροδέτησης) πιο πολύ θα καθυστερήσει στη δεη, παρά στον έλεγχο κι επίσης, πέραν του πορίσματος έχεις και το ΠΕΑ και μετά από αυτά (μετά το ΠΕΚ) έλεγχο φορολογικών αν συγκρίνεις χρόνους, θα δεις ότι ο έλεγχος είναι η πιο σύντομη διαδικασία
nascar1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2018 Ερώτηση... Οταν στα αρχιτεκτονικα σχέδια ένα άνοιγμα φαίνεται από το 0 έως το 230 και έχει και ρολό επικαθημενο (δηλαδή ουσιαστικά φτάνει μέχρι το δοκαρι) κατά τον έλεγχο μετριέται το ρολο στο πλάτος του ανοίγματος ή όχι;;
tetris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2018 το πλάτος είναι ενιαίο μήπως εννοείς ύψος?
nascar1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2018 το πλάτος είναι ενιαίο μήπως εννοείς ύψος? Ναι το ύψος ήθελα να γράψω..
mapost Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2018 (edited) Είναι θέμα σχεδιαστικής σύμβασης. Κανονικά, αφού το σχέδιο απευθύνεται και στους μαστόρους, θα έπρεπε στο ύψος να συμπεριλαμβάνεται και το ρολό για να ξέρει ο τουβλάς αν και που θα φτιάξει το πρέκι. Αν κατάλαβα καλά, θέλεις να ελέγξεις αν είναι σωστά υπολποιημένο το άνοιγμα. Κοίτα πως φαίνεται σε τομές και όψεις. Edited Φεβρουάριος 11 , 2018 by mapost
nascar1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2018 Είναι θέμα σχεδιαστικής σύμβασης. Κανονικά, αφού το σχέδιο απευθύνεται και στους μαστόρους, θα έπρεπε στο ύψος να συμπεριλαμβάνεται και το ρολό για να ξέρει ο τουβλάς αν και που θα φτιάξει το πρέκι. Αν κατάλαβα καλά, θέλεις να ελέγξεις αν είναι σωστά υπολποιημένο το άνοιγμα. Κοίτα πως φαίνεται σε τομές και όψεις. Το θέμα είναι αν το κυτίο του ρολου το μετράς η όχι στο άνοιγμα.. Αν όχι (που βρίσκω πιο λογικό καθώς μας ενδιαφέρει το παράθυρο αυτό καθεαυτό) υπαρχει συμφωνία με τα αρχιτεκτονικα.. Άλλωστε θα μπορούσε το κυτίο να είναι εγκυβωτισμενο όπως κάνανε κυρίως παλιότερα. Πάντως παρόμοια απορία θα έπρεπε να έχει ο συντάκτης της ΜΕΑ και ο ενεργειακός επιθεωρητής...
Clemenza Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2018 Καλησπέρα 1) Άδεια του 2008 με έναρξη εργασιών μετά την 1.3.2012 Σύμφωνα να το άρθρο 44 του Ν.4495/17 απαιτείται ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ σε 3 στάδια + για την ηλεκτροδότηση, σωστά? 2) Άδεια του 2011 με έναρξη εργασιών το 2011 (θεωρημένη άδεια σε αστυνομικό τμήμα) Για την ηλεκτροδότηση ΔΕΝ απαιτείται ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ, σωστα?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα