Nyrhix Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Καλησπέρα, Είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα απεγνωσμένα την βοήθεια σας λόγω ανεπάρκειας γνώσεων.Θέλω να μάθω αν αυτό το "πατάρι" αντέχει φορτία 300kg.Έχω αναρτήσει και κάποια σχέδια.Ευχαριστώ.
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Αυτό που ρωτάς, θέλει ολόκληρη στατική μελέτη από Πολιτικό Μηχανικό. Αφού αυτή ολοκληρωθεί, θα έχεις απάντηση στο ερώτημά σου: Θέλω να μάθω αν αυτό το "πατάρι" αντέχει φορτία 300kg.
aMalikoutis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Κατασκευασε το στο Soldworks να δεις τις καταπονησεις που εχεις.Τα εξεταζεις ως beams.
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 (edited) aMalikoutis, η στατική / αντισεισμική ανάλυση μιάς κατασκευής, αποτελεί αντικείμενο Πολιτικού Μηχανικού (βάσει και της Νομοθεσίας). Δεν είναι τόσο απλό. Δεν "πετάς" απλώς ένα μοντέλο σε ένα πρόγραμμα Η/Υ για να δεις τις καταπονησεις που εχεις Edited Ιούνιος 8 , 2012 by gp1
Topap Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Θέλω να μάθω αν αυτό το "πατάρι" αντέχει φορτία 300kg. Αντέχει! 1 1
kostassid Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Μπράβο Topap και με πόντο! Με πρόλαβες στην αναλυση, το ίδιο αποτέλεσμα έβγαλα και εγώ. Αν και έχω μία ένσταση για μία σύνδεση στη βάση.
Topap Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Και εσυ οπαδός της οφθαλμοστατικής μελέτης?
kostassid Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Φυσικά, θα σε δω προφανως στην ημεριδα του ΤΕΕ για την εγκυρότητα οφθαλμοστατικής;
Topap Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Εννοείται! Δεν τα χάνω αυτά! Να σου πω, είσαι της σχολής που λέει οτι όταν κάνεις την οφθαλμοστατική κρατας το πηγούνι σου με το δεξί ή είσαι της σχολής που κρατάει με το αριστερό χερί?
kostassid Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Δεν θα ήθελα να αναφέρω, είναι προσωπικά δεδομένα και θα εκθέσω την επιστήμη και τις αρχές που την διέπουν.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα