Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2008 Κατάλογος πιστοποιημένων εταιρειών παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος (Ελλάδα). Ποιες εταιρίες, Ποια μονάδα παραγωγής, Ποιες κατηγορίες σκυροδέματος. Χάρτης ΣΕΒΕΣ (Αττική). Εταιρείες με σήμα ποιότητας (Αττική). Εργοστάσια Τσιμέντου / Κέντρα διανομής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinospyranha Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 Ευχαριστούμε πολύ Χάρη, πολύ χρήσιμοι ιστότοποι. Για τη μετατροπή των greeklish σε Ελληνικά, Χάρης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2008 Παρακαλώ, τίποτα. Αν μπορείς φίλε μου γράφε σε Ελληνικά και όχι greeklish γιατί είναι δυσανάγνωστα. Ευχαριστώ και καλώς ήρθες στο forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 Τα link δεν λειτουργούν. Μια πιστοποιημένη εταιρεία που ξέρω στα μέρη μου είναι η Α & Θ Νικολετόπουλοι Α.Β.Ε.Τ.Ε. http://www.nikoletopouloi.gr/ Έχει ISO και CE. Εκτός από σκυρόδεμα (έχει και τις κατηγορίες που ορίζει ο ευροκώδικας) έχει ασφαλτόμειγμα και αδρανή. Είναι στην Ηλεία, μπετό και ασφαλτόμιγμα στέλνει μέχρι Πάτρα, αδρανή σε όλη την Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα