agiannis78 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Τελικά δεν έγινε 20ετία η 15ετία πάτα τις περί του αντιθέτου φήμες.
ΝΙΝ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 (edited) αυτα που υποτιθεται οτι ισχυουν αυτη τη στιγμη στα συνταξιοδοτικα , αναφερονται στο παρακατω εγγραφο που ειναι το πιο προσφατο που εχω βρει. μην βασιζεστε ομως με τπτ οτι δεν θα αλλαζουν μονιμως και κατα το δοκουν.. να κανω και μια ερωτηση στο θεμα συνταξιοδοτησης που συζητουσατε. υπαρχει καμια συνδεση συνταξιοδοτικου δικαιωματος με ενεργη δραστηριοτητα στους μηχανικους? αν δηλαδη καποιος κανει διακοπη εργασιων γιατι παει στην αυστραλια η γιατι θελει να κωλοβαραει,η γιατι δεν εχει δουλεια,η γιατι θελει να βρει δουλεια σαν μισθωτος στο μελλον, αλλα μενει γραμμενος στο ταμειο του, εχει κανενα προβλημα???? ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.pdf Edited Δεκέμβριος 18 , 2012 by Γιάννης 1
Εμμανουήλ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 (edited) Αγαπητοί συνάδερφοι, Είμαι νέος στο ΤΣΜΕΔΕ και από τον επόμενο μήνα θα εργάζομαι στο εξωτερικό (εντός ΕΕ). Μετά από ενημέρωση που είχα στο ΤΣΜΕΔΕ Μακεδονίας, έμαθα ότι αρκεί να καταθέσεις μία απλή αίτηση ως επίσης και το κοινοτικό έγγραφο Α1 προκειμένου να εξαιρεθείς από τις εισφορές του κλάδου Υγείας. Αποφάσισα να μην διαγραφώ συνολικά από το ΤΣΜΕΔΕ καθότι δεν θέλω να αποκλείσω πιθανή επιστροφή μου στα πάτρια εδάφη πριν την συνταξιοδοτηση. Καλή δύναμη, Εμμανουήλ Edited Ιανουάριος 13 , 2013 by Εμμανουήλ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα