sdim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Έχω κληρωθεί 4 φορές, δεν έχω κάνει καμία "κίνηση" για να μου κληρωθεί έλεγχος. Ισως επειδή είμαστε ελάχιστοι Μ/Μ ελεγκτές δόμησης (ποιος τρελός θα κάτσει να διαβάσει ΝΟΚ, Κτηριοδομικό, κτλ χωρίς να έχει δικαίωμα υπογραφής αρχιτεκτονικών... Ίσως είμαι "τυχερός" που μου πέφτουν οι έλεγχοι του κατοστάρικου... (200€+ΦΠΑ αμοιβή για 2 ελεγκτές) Ποιος ξέρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Εμένα δεν με κλήρωσαν ποτέ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Σε ποιο νομό έχεις δηλώσει έδρα; Οι Π/Μ είσαστε πολλοί οπότε είναι αναμενόμενο να σας τυχαίνουν λιγότεροι έλεγχοι απ'ότι σε εμάς που ελέγχουμε Η/Μ. Από την άλλη βέβαια, ξέρω περίπτωση όπου οι περισσότεροι Π/Μ της περιοχής έχουν κάνει 1~4 ελέγχους και άλλος έχει κάνει πάνω από 25. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Αυτος με τους 25, πήρε κανένα λαχείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantsel Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 πετυχε τζοκερ.....μπαρμπα απο κορωνι Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGAMAN13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Όπως φαίνεται πλέον ξεκάθαρα είναι τελείως στημένο το παιχνίδι των κληρώσεων. Απ ότι καταλαβαίνω όσοι έχουν γνωστούς στο υπεκα (σπάνια) και κυρίως γνωστούς στις πολεοδομίες (για να μιλάνε με το υπεκα) κληρώνονται ή ακόμα καλύτερα επιλέγουν ποιος θα τύχει στη δικιά τους οικοδομή σαν ελεγκτής. Έτσι είναι οι σωστοί μηχανικοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Δεν ισχύει αυτό. Απλά θα έχουν κάνει κάποια βλακεία και πολλές φορές βγαίνουν οι ίδιοι. Εγώ έχω κληρωθεί 3 φορές. Μην ανακαλύπτουμε φαντάσματα παντού ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HQ7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Ένα ζευγάρι, αρχιτέκτονες, είναι 7-0 μέχρι στιγμής!!! Υπέρ της συζύγου βεβαίως-βεβαίως!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGAMAN13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Κατά την προσωπική μου άποψη υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τις κληρώσεις και το αναφέρω γιατί βλέπω συνέχεια περιπτώσεις συναδέλφων οι οποίοι συνεργάζονται στενά με υπαλλήλους (έχουν μαζί γραφείο έξω) στους οποίους δεν τυχαίνει ποτέ όποιος να ναι, αντίθετα είναι λες και επέλεξαν οι ίδιοι τον ελεγκτή για την υπόθεσή τους. Αυτό πιστεύω πως είναι εύκολο να διαπιστωθεί στην επαρχεία και σε μικρές πόλεις και πολύ δύσκολο σε μεγάλες πόλεις. :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Αυτό είναι πολύ σοβαρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα