chris_drak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 (edited) Είμαι κάτοχος οικιακής φωτοβολταικής εγκατάστασης και ενω θα έπρεπε να έχω πληρωθεί απο 11/06 εντούτις δεν πληρώθηκα. Σε ερώτηση που έκανα στο τοπικό υποκατάστημα της ΔΕΗ με διαβεβαίωσαν ότο λόγω τεχνικού προβλήματος η πίστωση των χρημάτων θα γίνονταν σήμερα 13/06 κάτι που όμως δεν έγινε. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό? Edited Ιούνιος 13 , 2012 by chris_drak Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_super_3 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Βασικά μην αγχώνεσαι. Έχει παρατηρηθεί και στο παρελθόν σε γνωστό μου. Τώρα αν ταυτόχρονα με εσένα συνέβη και σε πάρα άλλους τότε είναι άξιο σχολιασμού το γεγονός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_drak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Πώς να μην αγχώνομαι, ξέρω και άλλους μαζί με μένα που δεν πληρώθηκαν. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με τα κεντρικά της ΔΕΗ, αν βέβαια σηκώσουν το τηλέφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Για ενημέρωσέ μας πάντως και μας που σκεφτόμαστε να εγκαταστήσουμε οικιακό.....για να ξέρουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 (edited) θα πρέπει να διαβάσετε οτι η ΔΕΗ δεν έχει ρευστό και οτι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων δεν της πιστώνει εγγεκριμένα 420 εκ Ευρώ για επενδύσεις. Οτι οι τράπεζες δεν τις δίνουν δάνεια ενω οι ξένες τράπεζες επειδή έχει υποβαθμισμένη πιστοληπτική ικανότητα δεν την δανείζουν. Οτι ζητάνε προ-πληρωμή για πετρέλαιο, κλπ. Οτι έχει οφειλές 600 εκ Ευρω. Κάποια άρθρα εδώ Edited Ιούνιος 14 , 2012 by Ροδοπουλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
George-S2K Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 και που να δεις τι ερχεται ...μακαρι να συνεχισεις να παιρνεις τα λεφτα σου, αν κ ξερω κοσμο που εχει να πληρωθει 3 μηνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill22 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Μην μπερδευουμε τον ΛΑΓΗΕ με την ΔΕΗ και νυν ΔΕΔΔΗΕ. Η Δεη πληρωνει τις οικιακες στεγες!! Οσους πελατες εχω και ειναι αρκετοι σε ολοι την Ελλαδα τους πληρωνει κανονικα, καθε τεσσερις μηνες. Οταν ερχεται ο εκκαθαριστικος μεσα σε ενα μηνα η Δεη σου πιστωνει τον Λογοριασμο! Ετσι δουλευει το συστημα και μην διασπειρουν φημες οτι δεν πληρωνουν και τρομοκρατουν τον κοσμο. Τι θα γινει αυριο και μεθαυριο κανεις δεν ξερει. Αλλα επειδη ειμαστε μηχανικοι καλο ειναι να μιλαμε με δεδομενα και οχι εικασιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarris_kosmas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Πριν 20 μέρες πληρώθηκα κανονικά στην ώρα μου, για 10αρι. Και όσους ξέρω με 10αρια πληρώνονται κανονικότατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα