Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σε ποιον να απευθυνθώ;


jon t

Recommended Posts

Καλημέρα, είμαι ιδιώτης και θέλω να ζητήσω πληροφορίες σχετικά με πράξη εφαρμογής σε επέκταση σχεδίου πόλης (έχω υποβάλλει ένσταση για λανθασμένη μη εφαρμογή του από 26-5-1993 ΠΔ/τος ΦΕΚ648 τΔ 14-6-1993 - Υπολογισμός υποχρεώσεων ιδιοκτησιών ευρισκομένων εκατέρωθεν του κοινού ορίου περιοχών ενταγμένων σε σχέδιο πόλης με διαφορετικό σύστημα υπολογισμού των υποχρεώσεων αυτών)

Στον Δήμο μου λένε ασάφειες και μάλλον μια τάση μυστικισμού - παραπλάνησης που με βάζει σε υποψίες.

 

Είναι πιθανόν να χρειαστεί να πάω σε δικαστήριο αν η πράξη εφαρμογής κυρωθεί ως έχει.

 

Απευθύνθηκα σε δικηγόρο στην Αθήνα με ειδίκευση Πολεοδομικά, σε δικηγόρους αλλά και σε Τοπογράφους της επαρχίας όπου διαμένω, χωρίς να είμαι σίγουρος ότι γνώριζαν επακριβώς το θέμα.

 

Τελικά που με συμβουλεύετε να απευθυνθώ (και με ποια σειρά) για να έχω την κατάλληλη καθοδήγηση για τις ενέργειες που πρέπει να κάνω;

Link to comment
Share on other sites

Συνεργαστείτε με έμπειρο τοπογράφο-πολεοδόμο και με δικηγόρο. Ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να δώσει πληροφορίες αλλά είναι καλύτερα να της ζητάει για λογαριασμό σας ο αντίστοιχος επαγγελματίας ώστε να γνωρίζει τι θα ζητήσει και τι θα λάβει...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.