gtho Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 ευχαριστώ πολύ Manolis gon γιατι δεν μου είχε γίνει σαφές από την οδηγία
af.civileng Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Δεν έχω εγκεκριμένα σχέδια και δεν βρέθηκαν και στην πολεοδομία... Μου είπαν ότι μπορούν να μου δώσουν βεβαίωση νομιμότητας της κατασκευής... Εγώ όμως τι σχέδια θα ανεβάσω στο σύστημα;
ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Το στέλεχος αδείας οπωσδήποτε και βεβαίωση της Πολεοδομίας περί απώλειας φακέλου ή μη ανεύρεσης σχεδίων
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 (edited) ...και υποβάλλεις νέα σχέδια! Το ορθότερο βεβαίως είναι να κάνεις μερική ή ολική ανασύσταση φακέλλου, αφού πρωτίστως συνεννοηθείς με την οικεία πολεοδομία. Edited Ιούνιος 26 , 2012 by ΙΑΣΟΝΑΣ
af.civileng Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 ...και υποβάλλεις νέα σχέδια! Το ορθότερο βεβαίως είναι να κάνεις μερική ή ολική ανασύσταση φακέλλου, αφού πρωτίστως συνεννοηθείς με την οικεία πολεοδομία. Παρ' το αυγό και κουρευ' το!
Μ.Γ. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Ίσως να έχει απαντηθεί ξανά αλλά μπορεί να μου πεις κάποιος πότε λήγει τελικά αυτή η προθεσμία 10 ημερών που είχαμε για να "ανεβάσουμε" στο σύστημα τα σχέδια των περιπτώσεων που έχει γίνει "οκοκληρωμένη υπαγωγή";
Silent Arrow Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Το ορθότερο βεβαίως είναι να κάνεις μερική ή ολική ανασύσταση φακέλλου, αφού πρωτίστως συνεννοηθείς με την οικεία πολεοδομία. Δεν πληρωνεται αυτο το πραγμα. Ουτε για αστειο....
npanagio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Ίσως να έχει απαντηθεί ξανά αλλά μπορεί να μου πεις κάποιος πότε λήγει τελικά αυτή η προθεσμία 10 ημερών που είχαμε για να "ανεβάσουμε" στο σύστημα τα σχέδια των περιπτώσεων που έχει γίνει "οκοκληρωμένη υπαγωγή"; Ισχύει τελικά αυτή η προθεσμία ή τζάμπα τρέχουμε και το συζητάμε?
corsakias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Προβαινω σε ρυθμιση αυθαιρέτων κατασκευων κατοικιας. Μετα το περας αυτης, τι ναπεριμενω να λαβω απο το μηχανικο? θα κανει νεα σχέδια, κατοψη κλπ? Αναθεωρηση αδείας κλπ?
fatsas_kou Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Θέλω να ακυρώσω ένα αρχείο που ανέβασα πατώντας το κόκκινο "Χ", αλλά δεν γίνεται τίποτα..... Ξέρει κανείς γιατί;;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα