johnblac27 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Θα βγάλω ενα ΠΕΑ για ενα δωμάτιο πρώην ξενοδοχείου (ενοικιαζόμενα δωμάτια). Ο ιδιοκτήτης πουλάει ένα ένα τα διαμερίσματα με χρήση κατοικιών. Εγω το ΠΕΑ θα το βγάλω ως διαμερισμα (κατοικία) ή ξενοδοχείο?
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Ποιά θα είναι η νέα χρήση και τι θα λέει το συμβόλαιο που θα πάει μετά στην εφορία; Για αυτή τη χρήση βγάζεις...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 προφανώς πρόκειται για διαμερίσματα που χρησιμοποιούνταν σαν νοικιαζόμενα, αγορασμένα με κανονικά συμβολαια ή ιδιοκατασκευασμένα με συσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας κλκλπ, [μάλλον δεν εννοείς ξενοδοχείο, που χτίσθηκε με αυξημένους όρους δόμησης....???] τα οποία πωλούνται σαν κατοικίες...δλδ,. όπως ειναι η άδειά τους... Ετσι είναι?... Τι λένε τα συμβόλαια ως προς τον τρόπο κτήσης και ανοικοδόμησης? [Θα υπάρχει νέα χρήση, οπως είπε ο ανω δυσκολο όνομα...καλησπερα...]
johnblac27 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 τελικά είδα τα συμβόλαια και έχουν σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας, η αρχική άδεια ήταν έτσι σαν διαμερίσματα, μετά είχε γίνει αναθεώρηση και είχε πάρει άδεια από εοτ, και τώρα τα πουλάει ένα ένα. Η χρήση θα είναι κατοικία, αλλά δεν έχω και κανένα χαρτί να το πιστοποιεί. Τέλος πάντων εγώ το έβγαλα σαν τμήμα κτιρίου, κατοικία.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα