LeftLane Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 ψαχνοντας εναλλακτικες λυσεις λογω τους προσωρινου προβληματος διαθεσιμοτητας σε inverter ,ο προμηθευτης μου μου προτεινε τον Steca ως πολυ καλη λύση αντι του kostal που εχω υπολογισει για εγκ/ση σε στεγη 10kw. Γνωριζει καποιος περισσοτερα, εχει κανεις εγκαταστησει το μηχανημα καπου? συγκεκριμενες πληροφοριες εδω http://www.stecasolar.com/index.php?StecaGrid_8000_10000_3ph_en
jelis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 1MPPT μόλις, αντί για 2MPPΤ έστω 3 που ήθελες με Kostal, επίσης δεν έχει οθόνη ενσωματωμένη. Και υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά σου κάνουν?
LeftLane Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 δεν εχω προβλήμα, στην συγκεκριμενη εγκατασταση μου κανει 1 Mpp ,εχω μια κλιση νότια. Λεω μηπως τον εχει βαλει καποιος, τα νουμερα στον μετρητη της ΔΕΗ παιζουν ρολο εν τελη...
Adrianiotis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Έχω το ίδιο πρόβλημα με διαθεσιμότητα και ο κατασκευαστής μου πρότεινε Steca, είναι αξιόπιστος?
spygr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 (edited) Συνάδελφοι μια αξιόπιστη λύση για έργα που χρειάζεσται 3 ΜΡΡ είναι αυτός ο Inverter τον έχω δοκιμάσει σε 3 έργα και πάει καλύτερα απο Kostal Αν χρειάζεσται 2ΜΡΡ εκτός απο SMA δοκιμάστε Danfoss Για ένα MPP απλα RefuSol δεν το συγκρίνω με κανέναν Edited Ιούνιος 26 , 2012 by spygr
Adrianiotis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 (edited) Δηλαδή να αρνηθώ να βάλω Steca? Ρωτάω γιατί αυτό μου πρότεινε ο κατασκευαστής. Και αν δεν είναι καλός ο Steca γιατί μου το πρότεινε? Για τριφασικό ψάχνω σε 100αρα εγκατάσταση Edited Ιούνιος 26 , 2012 by Adrianiotis
addnic Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Έχω το ίδιο πρόβλημα με διαθεσιμότητα και ο κατασκευαστής μου πρότεινε Steca, είναι αξιόπιστος? Ειχα το ιδιο πρόβλημα αλλα ειχα και σκιάσεις, τον εβαλα σε συνδυασμό με τα Tigo Maximizers και τον ζηλεύει και ο SMA τώρα, φτάνει πολύ καλές αποδόσεις λογο Tigo Maximizers φυσικα και πολύ χαμηλότερο κόστος. αν και 95.4 % για μια βδομαδα συγκριτικα με αλλο αντιστοιχο συστημα ηταν στο 97,7%. Πρωτη φορα τον δοκιμασα και θα το ξανακανω.! αν και δεν τον ξερουν ...για πελατεσ λεω..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα