sof2 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Για μία ρύθμιση αυθαιρέτου, είχα συμφωνειθήσα αμοιβή 700 ευρώ και δεν έβαλα το τοπογραφικό. Η αμοιβή μου θα είναι η ίδια αλλά πως μπορώ να βάλλω τις κρατήσεις για το τοπογραφικό? Μπορώ να βάλω συμφωνειθήσα αμοιβή 0 σε νέο φύλλο και να πληρώσω μόνο τις κρατήσεις?
alevalt Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Στο σύστημα αυθαιρέτων όμως σου ζητάει ΑΑ έργου Ποιο απο τα δυο θα βάλεις;. Κατα τη γνώμη μου ζήτα απο το ΤΕΕ να στο ξεκλειδώσει.
igp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 καλησπέρα, μόλις πριν λίγο έστειλα mail στο τεε και ζητάω να μου επαναφέρουν ένα έργο από οριστική υποβολή σε προσωρινή για να κάνω κάποιες διορθώσεις που μου ζήτησε η πολεοδομία. Το έχει ξανακάνει κάποιος? Γίνεται αυθημερόν ή θα πάρει μέρες?
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 πολλές φορές στο κάνουν μέσα σε 1-2 ώρες αλλά υπάρχει και περίπτωση να στο κάνουν την επόμενη
igp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 πηρα ένα mail από το ΤΕΕ και μου γράφει ότι το ΤΕΕ δεν μπορεί να κάνει την οριστικη υποβολη -> προσωρινή. Αυτό που γίνεται σαυτην την περίπτωση είναι το εξής: κάνεις ένα νέο έργο με νέο Α/Α δηλώνεις τις εργασίες και ζητάς να σου τροποποιησουν την εντολή πληρωμής αφαιρώντας τις παλαιες πληρωμες που έχεις κάνει.
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Μα πότε το άλλαξαν αυτό; http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE/MyTEE/%C1%D5%C8%C1%C9%D1%C5%D4%C1%20MENU/note20120601-2.pdf
igp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 KANA αυτό που επισυναπτεις είναι για τα αυθαιρετα, εγώ μιλάω για τις αμοιβες...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 (edited) που μιλάς για τις αμοιβές; (από οριστική υποβολή σε προσωρινή; -λόγω τίτλου του θέματος προφανώς-αλλά με τρόμαξες) Edited Οκτώβριος 3 , 2012 by ΚΑΝΑ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα