Kane Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 oxi εφόσον είναι μισθωτός. Συνέβη σε συνάδελφο, και του το "κοψαν" απ'το Δ15. Εκτός αν "πάρεις" ενημερότητα που να αναφέρει πως είσαι Ε.Ε.
Kane Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 Αφού σου έγραψα πιο πάνω, όχι. Εφόσον είσαι μισθωτός ξέχνα το. Μπορείς να πάρεις ένα τηλ στο Δ15 να στο επιβεβαιώσουν.
george t Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 Ευχαριστώ, συγγνώμη δε το είχα δει
maestro Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2014 Πάντως αν και έχει απόλυτα δίκιο γενικά ο Kane υπάρχουν περιπτώσεις που μισθωτοί μηχανικοί είχαν παραχωρήσει το πτυχίο τους σε άλλη εργολητπική περίπτωση στο παρελθόν. Και το αναγράφω γιατί ξέρω τέτοιες περιπτώσεις. Το πρόβλημα είναι ότι σε αυτές τις περιπτώσεις το ΤΣΜΕΔΕ στους μισθωτούς μηχανικούς δίνει μηναία ασφαλιστική ενημερότητα σε αντίθεση με τους ελεύθερους επαγγελματίες που δίνει -τουλάχιστον μέχρι σήμερα- ενημερότητα εξαμηνιαίας διάρκειας οπότε εκεί θα προκύψει κάποιο θέμα...που στην συγκεκριμένη περίπτωση το είχε παρακάμψει με την υποβολή κάθε μήνα της ασφαλιστικής ενημερότητας αλλά αυτή η κατάσταση είχε διαρκέσει για μικρό χρονικό διάστημα (μικρότερο του ενός έτους)...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2014 Πάντως αν και έχει απόλυτα δίκιο γενικά ο Kane υπάρχουν περιπτώσεις που μισθωτοί μηχανικοί είχαν παραχωρήσει το πτυχίο τους σε άλλη εργολητπική περίπτωση στο παρελθόν. Και το αναγράφω γιατί ξέρω τέτοιες περιπτώσεις. Το πρόβλημα είναι ότι σε αυτές τις περιπτώσεις το ΤΣΜΕΔΕ στους μισθωτούς μηχανικούς δίνει μηναία ασφαλιστική ενημερότητα σε αντίθεση με τους ελεύθερους επαγγελματίες που δίνει -τουλάχιστον μέχρι σήμερα- ενημερότητα εξαμηνιαίας διάρκειας οπότε εκεί θα προκύψει κάποιο θέμα...που στην συγκεκριμένη περίπτωση το είχε παρακάμψει με την υποβολή κάθε μήνα της ασφαλιστικής ενημερότητας αλλά αυτή η κατάσταση είχε διαρκέσει για μικρό χρονικό διάστημα (μικρότερο του ενός έτους)... Γιατι είναι πρόβλημα η μηνιαια ασφαλιστική ενημερότητα? Εαν καποιος μηχανικός έχει μπει σε ρυθμιση για οφειλη στο ΤΣΜΕΔΕ, τοτε του δινουν μηνιαια ασφαλιστικη ενημεροτητα. Σε αυτη τη περιπτωση δεν μπορει να στελεχωσει ΜΕΕΠ ?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2014 Φυσικα και μπορει Sent from my iPhone using Tapatalk
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 Eαν κάποιος μηχανικός Τ.Ε. είναι μισθωτός σε εταιρεία και είναι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ, μπορεί να στελεχωσει αλλη εργοληπτικη επιχειρηση με το ΜΕΕΠ του?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 Μισθωτός όχι εκτός αν παράλληλα διατηρεί βιβλία χωρίς να ειμαι 100% σιγουρος. Αν ηταν με μπλοκάκι θα μπορούσε στάνταρ και εξακριβωμενο Sent from my iPhone using Tapatalk
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2014 Την κσλημερα μου. Γνωστος μου πολ.μηχ. ΤΕ ειναι μισθωτος με ΙΚΑ σε ργοληπτικη, δεν εχει ανοιξει βιβλια και στελεχωνει το ΜΕΕΠ της εργοληπτικης που τον εχει με ΙΚΑ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα