dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2024 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2024 - αρθρο 29/κγ - φεκ Β 1843/20 στο κγ - και στο αρθρο 3. Δεν ζηταει αρτ και οικ δες τα ΠΜ. 1
GEOPETH Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2024 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2024 Συνεπώς μπορεί να βγει και σ'ενα στρέμμα άδεια αγροτικής αποθήκης. Παραπλανητικά τα δημοσιεύματα.
epameinondas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2024 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2024 Σε δική μου περίπτωση η ΥΔΟΜ υποστήριζε ότι η αναφορά στο ΠΔ 31-5-1985, σαφώς εισάγει την απαίτηση να υπάρχει αρτιότητα οικοδομησιμότητα και ήταν μάλιστα κάθετοι. Όταν επέμεινα, έδειξαν να το σκέφτονται και είπαν ότι θα στείλουν ερώτημα στην ΔΑΟΚΑ...
alexmatzak Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 Καλημέρα. Αντίστοιχα κι εγώ μετά από ερώτηση στην τοπική ΥΔΟΜ η απάντηση που έλαβα ήταν ένα κάθετο και ξερό όχι. Πρόκειτα για αγροτεμάχιο >1 στρέματος με δέντρα. Τελικά έχετε βγάλει άκρη;
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 Το ένα στρέμμα μας έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί. Τι άκρη να βγάλεις; Άσε που και η δ/νση αγροτικής ανάπτυξης (ή όπως την λένε σήμερα...) δεν δίνει απλόχερα εγκρίσεις σε κάθε αίτηση. Βεβαίως, επειδή όλα τα τρελά γίνονται στη χώρα μας, αν κάποιος συνάδελφος έχει εκδώσει τα τελευταία 2-3 χρόνια άδεια αποθήκης 15 τμ σε καλλιεργούμενο, με γήπεδο μη άρτιο μη οικοδομήσιμο ας μας αναρτήσει την πράξη (σβήνοντας προφανώς τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα).
alexmatzak Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 (edited) Το ανεπιστρεπτί πώς προκύπτει; Από ότι καταλαβαίνω αυτό είναι και το ερώτημα του εν λόγω thread για το οποίο ψάχνουμε να βγάλουμε άκρη. Έχω στα χέρια μου μικρής κλίμακας για αγροτική αποθήκη σε μικρότερο από 2 στρέματα χωράφι σε άλλη περιοχή από τη δική μου. Επιπλέον έχω βρει το συνημμένο, στο οποίο ο τότε (2022) υφυπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας λέει: "Επιτρέπεται η χορήγηση παρεκκλίσεων για αγροτική-γεωργική αποθήκη σε μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο γήπεδο σε εκτός σχεδίου περιοχή και εντός περιοχής NATURA 2000 σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.1 (στ) του άρθρου 2 του Π.Δ. 24/31.05.1985, σε συνδυασμό με την παρ. 14 του άρθρου 1 του ίδιου Π.Δ., με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να γνωμοδοτήσει υπέρ της παρέκκλισης ο αρμόδιος φορέας διαχείρισης της προστατευόμενης περιοχής NATURA, δηλαδή ο ΟΦΥΠΕΚΑ." Η ερώτηση λοιπόν παραμένει. Έχει κάποιος συνάδελφος προχωρήσει σε ανέγερση; 65Τ04653Π8-ΑΙΣ.pdf Edited Μάρτιος 20 by Pavlos33
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 Η απόφαση παραπάνω αναφέρει την υποπερίπτωση 15 τμ για ΕΕΔΜΚ; Γι΄ αυτή την αποθήκη συζητάμε. Θυμίζω δε ότι ακόμη και αν κάποιος εκδώσει ΕΕΔΜΚ η Διοίκηση μπορεί να την ανακαλέσει κατόπιν δειγματοληπτικού ελέγχου. Αν όμως βρεις ΕΕΔΜΚ για ανέγερση αγροτικής αποθήκης 15 τμ σε μη άρτιο (<1 στρ) τα τελευταία 2-3 χρόνια, ανέβασέ τη να τη δουμε.
alexmatzak Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 Δεν ανέφερα πουθενά <1 στρέματος αλλά >1στρέματος, εκτός οικισμού, μη άρτιο μη οικοδομήσιμο. Όπως είπα έχω στα χέρια μου τέτοια ΕΕΔΜΚ για γήπεδο <2 στρεμάτων την οποία δε θέλω να ανεβάσω μιας και την έχω λάβει εμπιστευτικά. Όντας άσχετος από αδειοδοτήσεις μιας και δεν είναι το αντικείμενο μου μπορεί να αναφέρεται σε άλλη περίπτωση αποθήκης 15τμ σε μη άρτιο μη οικοδομήσιμο (και εντός NATURA στην εν λόγω περίπτωση);
alexmatzak Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 3 λεπτά πριν, dimitris GM said: ποιό ειναι το ετος της αδειας που εχεις; είναι του 24.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα