vergian Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Καλημέρα σας, Είναι να με προσλάβουν σε μια εταιρία με φ/Β και σκοπεύουν να μου αναγνωρίσουν το πτυχίο μου. Ποιός είναι ο κατώτερος μισθός που δικαιούμε; 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonlp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 950 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Να φανταστώ την αρνητική στην έβαλε κάποιος που δεν τον προσέλαβαν στη θέση σου. Δεν εξηγείται αλλιώς. +1 από μένα για να ισοφαρίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Αν σου πουν 800 πας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis@ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 πλακα κανετε...καλοπληρωνουν εκει..εδω για 300 καθαρα ακουω οτι εχει παει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Με λίγα λόγια.....υπάρχει αυτή τη στιγμή στάνταρ κατώτερος μισθός?? Δηλαδή απαγορεύεται να σου πει ο άλλος δίνω 600 τέλος?. Τι θα του πεις ότι είμαι μηχανικός και θέλω τουλάχιστον 950? Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος μπούσουλας μισθού στις μέρες μας και εξαρτάται έτσι και αλλιώς από πολλούς παράγοντες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis@ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 (edited) Υπαρχει αυτο το καιρο τοσο πολυ αναγκη για δουλεια που δεχεται ο κοσμος οτι και να του δινουν.Γιατι σου λενε κυριε αυτα δινουμε σου αρεσει?εχει καλως θα το σκεφτουμε...δεν σου αρεσει η πορτα απο εκει περιμενουν τοσοι.Η εκμεταλλευση σε ολο το της το μεγαλειο Edited Ιούνιος 27 , 2012 by sakis@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Στους Μηχανικούς ΤΕ υπάρχει συλλογική σύμβαση. Δεν μπορεί να παίρνουν κάτω από ένα ποσό. Αλλά δεν νομίζω πως 950 είναι το κάτω όριο. Κάπου γύρω στα 800 πρέπει να είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkokkotis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Ό,τι και να είναι, σε όποιο μισθό και αν συμφωνήσεις να εργαστείς, να προσέξεις τα ένσημά σου να είναι αυτά του Μηχανικου Τ.Ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα