ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Ήθελα να ρωτήσω αν σε τυπικό πίνακα κατοικίας μπορεί να αντικατασταθεί μια ασφάλεια από χρονοδιακόπτη ράγας. Επίσης, το μέγεθος του χρονοδιακόπτη είναι ίδιο με αυτό της ασφάλειας;
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 "Εξαρτάται μου λες, εξαρτάται... " Συνήθως ναι, εφόσον προστατευτεί βεβαίως με τα κατάλληλα ασφαλιστικά...
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Βρήκα κάτι φωτογραφίες στο διαδίκτυο, αλλά δεν μπορώ να εκτιμήσω το μέγεθός τους σε σύγκριση με μια απλή ασφάλεια. Πάντως μού έκανε εντύπωση πόσο φθηνός είναι ένας τέτοιος "αυτοματισμός"... περίπου €10...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Υπάρχουν σε όλα τα μεγέθη, και σε εκδοχή ψηφιακή ή αναλογική - ηλεκτρομηχανική μηχανική.
nvel Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Ένας χρονοδιακόπτης δεν μπορεί να αντικαταστήσει ασφάλεια έχουν διαφορετικό σκοπό. o χρονοδιακόπτης της φωτογραφίας είναι φθηνός επειδή είναι noname κινέζικος, δεν χωρα στην θέση μονοπολικού mcb μάλλον πιάνει δυο θέσεις. Υπάρχουν και σε μέγεθος ενός module
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Ένας χρονοδιακόπτης δεν μπορεί να αντικαταστήσει ασφάλεια έχουν διαφορετικό σκοπό. Άρα για να υπάρξει ο αυτοματισμός θα πρέπει να έχω και ασφάλεια και χρονοδιακόπτη ράγας;
Mixalis1988 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 (edited) Άρα για να υπάρξει ο αυτοματισμός θα πρέπει να έχω και ασφάλεια και χρονοδιακόπτη ράγας; Θα πρεπει να ειναι ασφαλισμενο και το κυκλωμα του χρονοδιακοπτη και το κυκλωμα που θα τροφοδοτησει ο χρονοδιακοπτης.Προσεξε ομως τμεχρι ποση ενταση [Α] αντεχει η επαφη του χρονοδιακοπτη γιατι αν ειναι μεγαλο το φορτιο σου θα χρειαστεις και ηλεκτρονομο. Edited Ιούνιος 28 , 2012 by Mixalis1988
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Δεν απαντάς όμως αν θα πρέπει να έχω και τα δύο, δηλαδή: και ασφάλεια και χρονοδιακόπτης, ή χρονοδιακόπτης με διπλό ρόλο, που αντικαθιστά την ασφάλεια.
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Συνάδελφε, δεν διάβασες το #2; Τι δεν είναι σαφές;
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 εφόσον προστατευτεί βεβαίως με τα κατάλληλα ασφαλιστικά... Αυτό δεν κατάλαβα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα