Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα!


tzenimpo

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους. είμαι καινούργια μηχανικός τεχνολογικής εκπαίδευσης και νεα στο forum(οπότε συγχωρήστε με αν εχω κάνει κατι λαθος)! Εχω το εξής πρόβλημα : πήρα το πτυχίο μου πριν λίγες μέρες απο το ΤΕΙ αλλα κανένας δεν μας ενημέρωσε για την διαδικασία που πρεπει να ακολουθήσουμε μετέπειτα .οπότε δεν γνωριζω πως πρεπει να κινηθώ για να γραφτώ στο σύλλογο των μηχανικών ή τι αλλο πρεπει να κάνω. παρακαλώ ενημερώστε με γιατι απο την γραμματεια του τει μου δεν νομίζω οτι θα εχω καποια σοβαρή εξυπηρέτηση και δεν έχω κάποιο άτομο γνωστό μου στον κλάδο να με βοηθήσει.

 

ευχαριστώ πολύ .

 

Υ.Γ. : ¨Εχω αποφοιτήσει απο το τμήμα πολιτικών δομικών έργων του ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης αν παίζει κάποιο βοηθητικό ρόλο για παραπάνω πληροφορίες.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

 

Έχω γράψει έναν οδηγό βήμα-βήμα. Θα βρεις πολλά σχετικά θέματα στο forum αρκεί να κάνεις πρώτα search..

 

Εδώ: http://www.michanikos.gr/topic/28914-%CE%88%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BE%CE%B7-%CE%95%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%9C%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%A4%CE%95/page__p__441314?do=findComment&comment=441314

Edited by Earl
Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ πολύ. Θα το κοιτάξω ξανά τώρα γιατί σαν "αρχάρια" δεν ήξερα με ποιο τίτλο μπορούσα να βρω το αντίστοιχο θέμα!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.