dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2019 tetris σωστα, και να γινει συγκριση με το τι περιγραφουν τα συμβολαια των υπολοιπόμενων τμηματων της οικιας και του οικοπεδου [Καλο θα ήταν να βλεπαμε και πώς δηλωνεται στο Ε9 αυτο το οικοπεδο απο τους σημερινους δικαιουχους...]
zulumpo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2019 14 ώρες πριν, tetris said: Κλασική περίπτωση κατάτμησης όπου ο γονιός δεν θέλει να "ρίξει" κανένα παιδί, αλλά τα κάνει σαλάτα... Θα μπορούσε ίσως να θεωρηθεί κατακόρυφη, αν η κατάτμηση δημιουργούσε μη άρτια. γενικότερα έχω παρατηρήσει ότι προσπαθούν να μη ρίξουν, αλλα συνήθως σαλάτα γίνεται, άρτιο κατά παρέκλιση πιθανον να βγαίνει, οπότε η κατακόρυφη δεν "θα χρειαστεί"
gi_arch Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2020 (edited) Το πόστ μπηκε σε λάθος θρεντ. Όποιος μπορεί ας το σβήσει. Edited Νοέμβριος 16 , 2020 by gi_arch
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2020 (edited) εχεις οικοπεδο εμβαδου....τμ εχει σδ..... εγιναν δυο καθετες η μια με ποσοστο 60% αρα χτιζει το 60% του συντελεστη και η αλλη με 40% και χτιζει το ισοποσο. λες οτι: Στο οικόπεδο μπορούμε να χτίσουμε 1 όγκο κτηρίου, δεν επιτρέπεται 2η οικοδομή και ισχύει: [υποτιθεται πως εννοεις σε καθε καθετη....οχι στο οικοπεδο ολοκληρο και προφανώς ειναι περιεχόμενο της συμφωνιας συστασης....οκ?] "κάθε συντελεστής οικοδομής δεν επιτρέπεται να περιλαμβάνει περισσότερους απο τρεις ανεξάρτητους χώρους κατοικίας" [αυτο απο πού προκύπτει? Ειναι περιεχομενο της συμφωνίας?] ] Edited Νοέμβριος 16 , 2020 by dimitris GM
gi_arch Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2020 Τελικά Δημητρη πρόλαβες το edit μου. Σε ευχαριστώ. Το ""κάθε συντελεστής οικοδομής δεν επιτρέπεται να περιλαμβάνει περισσότερους απο τρεις ανεξάρτητους χώρους κατοικίας" μου το δίνει το ΦΕΚ με τους περιορισμούς της περιοχής (429Δ/87) όπως και το ότι τελικά σε όλο το οικόπεδο ένας κτηριακός όγκος πάλι από το ίδιο ΦΕΚ (υπάρχει ένας μαθηματικός τύπος που σου δείχνει αν μπορείς να κάνεις και δεύτερο κτήριο μέσα στο οικοπεδο). Από αυτόν τον μαθηματικό τύπο και από το μωβ κειμενο παραπανω βγαίνει ότι μπορώ να κάνω 3 ανεξάρτητες κατοικίες μέσα στα τετραγωνικά που μου επιτρέπονται. Το δύσκολο είναι αν στο μέλλον και εξαντλώντας τον συντελεστή τους οι δύο ανεξαρτητες κατοικίες μπορούν με κάποιο τρόπο να ξεπεράσουν αυτό το πολεοδομικό "3 ανεξάρτητες κατοικίες"...γιατί αλλιώς κάποιος θα είναι ριγμένος
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2020 εχει και καποιοα τροποποιηση αυτο το ΦΕΚ εχει και μεταβατικες διαταξεις δες τα ΠΜ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα