stelios13 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Γεια σας. Για την Β φάση απαιτείται υπευθυνη δηλωση του ιδιοκτητη(οχι αυτη που αξουσιοδοτεί τον μηχανικό)..Μηπως ξερετε αν θα βγεί καποια προτυπη την οποια θα ακολουθησουμε? Η λετε θα φτιαξουμε μια μονοι μας? Ευχαριστώ.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 Φτιαξε μια μονος σου, δεν ειναι τιποτα Δες τι ζηταει ο Νομος να συμπεριλαμβανει και γραφτα... Απλο ειναι...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Εγώ πάντως αυτό κάνω: http://www.michanikos.gr/files/file/543-%CE%A5%CE%94-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%84%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81-2%CE%B2-%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85-24-%CE%9D4014/
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 (edited) Εγώ χρησιμοποιώ αυτή που έχω φτιάξει μόνος μου (δυστυχώς δεν μπορώ να την ανεβάσω σε excel)... ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ.pdf Edited Ιούλιος 9 , 2012 by ΙΑΣΟΝΑΣ
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Για δοκίμασε να κάνεις zip το εξελάκι.
tpanag Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 (edited) Εγώ χρησιμοποιώ αυτή που έχω φτιάξει μόνος μου (δυστυχώς δεν μπορώ να την ανεβάσω σε excel)... Υπερπλήρης είναι Ιάσονα, αλλά να σου πω την αλήθεια, αν μου την έδινε κάποιος αυτή τη δήλωση να την υπογράψω ως ιδιώτης, δεν θα το δεχόμουν σε καμία περίπτωση... Πως είναι δυνατό ένας ιδιώτης να δηλώσει υπεύθυνα ειδικά το 8 (το 2ο όπως το έχει το πρότυπο που ανέβασες-μάλλον 9 ήθελες να γράψεις); Αυτό είναι ξεκάθαρα αντικείμενο του μηχανικού... Edited Ιούλιος 9 , 2012 by tpanag
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Υπερπλήρης είναι Ιάσονα, αλλά να σου πω την αλήθεια, αν μου την έδινε κάποιος αυτή τη δήλωση να την υπογράψω ως ιδιώτης, δεν θα το δεχόμουν σε καμία περίπτωση... Πως είναι δυνατό ένας ιδιώτης να δηλώσει υπεύθυνα ειδικά το 8 (το 2ο όπως το έχει το πρότυπο που ανέβασες-μάλλον 9 ήθελες να γράψεις); Αυτό είναι ξεκάθαρα αντικείμενο του μηχανικού... Είναι ακριβώς αυτό που λέει ο νόμος ότι, πρέπει ν' αναφέρει η υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη! Τίποτε παραπάνω!
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Συμφωνώ με τον ΙΑΣΟΝΑ. Αυτά λέει ο ν4014...
ar03412 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Να υποθέσω θέλει γνήσιο υπογραφής και αυτό το έγγραφο ε?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα