Skrats Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Συνάδελφοι μου ζητήθηκε τεχνική έκθεση καμινάδας ψησταριάς.Υπάρχει μήπως κάποιο πρότυπο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earl Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 (edited) Το θέμα έχει συζητηθεί εδώ: http://www.michaniko...B9%CE%AC%CF%82/ Στην τεχνική έκθεση περιέγραψε το υλικό κατασκευής και τον τρόπο απαγωγής των καπνών και μαζί προσκόμισε την όψη του κτιρίου έτσι ώστε να φαίνονται τα ύψη της καμινάδας. Αν εφάπτεται σε όμορα κτίρια το κατάστημα, να δείξεις και τα ύψη αυτών. Η καμινάδα θα πρέπει να έχει κάποιο ελάχιστο ύψος πάνω από το μέγιστο των όμορων. Για πληροφορίες ΓΟΚ Α.27 Edited Ιούλιος 10 , 2012 by Earl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrats Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Ευχαριστώ! Το έχω διαβάσει το post αλλά δεν αναφέρει κάτι για την τεχνική έκθεση.Τι αμοιβή ζητάμε για τέτοιες περιπτώσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earl Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω θα ζητούσα όσο και για μία απλή βεβαίωση Μηχανικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrats Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Ευχαριστώ! Συνάδελφοι μήπως κάποιος έχει συντάξει παρόμοια τεχνική έκθεση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα