nikosel Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς σας την εν λόγω διαταγή 66256 Φ. 701. 33 / 28-11-2003 διαταγή Α.Π.Σ ?Δεν μπορεσω να βρω κάτι σχετικό.Μου ζήτησαν από πυροσβεστική ένα έντυπο που περιέχεται σε αυτή, για μια μελέτη υγραερίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 (edited) Εχεις εγκατασταση κατηγοριας Ι, ΙΙ ή ΙΙΙ ? Αν ναι, καλως σου ζητουν οτι ζητουν. Αν οχι, ριξε μια ματια εδω http://static.diavge...8%CE%99-8%CE%9D Tην εν λογω διαταγη δεν την εχω, μιας και δεν εχει τυχει να ασχολοηθω με κατι διαφορετικο απο κατηγορια 0 Μηπως σε καλυπτει καποιο απο τα 2 τελευταια εντυπα τηε σελιδας αυτης? http://www.fireservice.gr/pyr/site/home/LC+Primary+Menu/Nomothesia/Piroprostasia/EXYPHRETHSH+POLITWN/ENTYPA_MELETWN_PYROPROSTASIAS.csp Καλα, στη πυροσβεστικη δεν μπορουν να σου το δωσουν? Edited Ιούλιος 10 , 2012 by ckiriako Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosel Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Κατηγορία ΙΙ έχω. Και θέλω αυτό το έντυπο που αναφέρεται σε αυτή τη διαταγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Μηπως ειναι το εντυπο "Έντυπο συμπληρωματικής μελέτης πυροπροστασίας για εγκατάσταση υγραερίου (πλην βιομηχανίας- βιοτεχνίας) σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. 31856/2003." τοτε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 +1 για τη λύση στο αίνιγμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosel Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Σωστός! Μου την έστειλαν σήμερα. Λες και έχει καμία διαφορά με την κανονική του υγραερίου. Ευχαριστώ πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα