Rigonatoras Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 Καλησπέρα. Είμαι νέος στο επάγγελμα και ενδιαφέρομαι να αποκτήσω κάποιες γνώσεις σχετικά με την έκδοση αδειών και τις πολεοδομικές διατάξεις. Έπεσε η ματιά μου σε ένα βιβλίο απο το ΤΕΕ "Πεολεοδομικές Εφαρμογές" το οποίο έχω ακούσει οτι ειναι πολύ καλό αλλά στον Παπασωτηρίου μου είπαν οτι δεν κυκλοφορεί πια. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να το βρω και αν υπάρχει κατί παρομοιό που να μην είναι ομως χαοτικό? Επίσης σκέφτομαι και την ενασχόληση με τις εκτιμήσεις ακινήτων και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανα σχετικο σεμινάριο στο ΤΕΕ. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2008 Είχα τηλεφωνήσει στο ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ και μου είπαν πως το έχουν αποσύρει γιατί είχε πολλά λεέι λάθη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος_ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2008 Rigonatoras....το βιβλίο που αναφέρεις το πουλάει η CivilTech (από εκεί το πήρα εγώ τουλάχιστον) για δες εδώ... http://shop.civiltech.gr/productslist.aspx?CategoryID=7&selection=9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spsonis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2008 Πολυ κακογραμμενο βιβλιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος_ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2008 Άστα να πάνε...πιο εύκολα έχω μάθει 5 πράγματα ρωτώντας, παρά διαβάζοντας το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα