Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2023 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2023 Πότε? Σε έλεγχο δόμησης? Σε έλεγχο αυθαιρέτου?
Skrats Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2023 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2023 Στον έλεγχο από τον 2ο ελεγκτή.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2023 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2023 Με βάση τον νόμο, μηδέν (0) 1
HAROUL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 (edited) Καλησπέρα σε όλους...Σε μεταλλική κατασκευή μπορεί κάποιος που έχει ασχοληθεί να μου πει ποιο είναι το σημείο έδρασης της στέγης; Βάσει του σχεδίου που σας επισυνάπτω ως σημείο έδρασης της στέγης θα λαμβάνατε το 7.159, το 6.805 ή το 6.185; σημείο έδρασης στέγης.pdf Edited Μάρτιος 12 by HAROUL
HAROUL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 1 ώρα πριν, ΚΑΝΑ said: 6185 ευχαριστώ!...Να πω την αλήθεια έκανα ένα ερώτημα και στην αρμόδια ΥΔΟΜ οπότε αν έχω κάποια ένημέρωση θα αναγράψω την απάντηση καθαρά για λόγους εγκυκλοπεδικούς.
jbosdas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 @HAROUL Αυτό θα το ορίσεις εσύ... Η δοκός σου σε ποια στάθμη είναι;
HAROUL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 6 λεπτά πριν, jbosdas said: @HAROUL Αυτό θα το ορίσεις εσύ... Η δοκός σου σε ποια στάθμη είναι; Πρόκειται για ισόγειο κτίριο. Η δοκός που στηρίζεται η στέγη είναι αυτή που φαίνεται στην τομή…
jbosdas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 Το κάτω μέρος της δοκού σε ποια στάθμη είναι; Αυτό θα είναι και το σημείο έδρασης της.
_angela_k_ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 Συνάδελφοι καλησπέρα, Έχω ένα οικόπεδο με κλίση εγκάρσια από τον δρόμο προς το πίσω όριο του οικοπέδου (χαμηλότερη στάθμη -2,30 από τον δρόμο). Το μέγιστο ύψος της περιοχής σύμφωνα με το e-poleodomia είναι 11 μ. Αν στο πίσω μέρος του οικοπέδου διαμορφώσω τη στάθμη του τελικά διαμορφωμένου εδάφους (έως +1,50) μπορώ να κερδίσω το κατάλληλο ύψος ώστε να έχω έναν λειτουργικό χώρο στο τελευταίο επίπεδο, όπου το ελάχιστο εσωτερικό καθαρό ύψος του χώρου θα έβγαινε στα 1,3 μ και το μέγιστο στα 2,9μ. Θα μπορούσα να κερδίσω έξτρα ύψος αν έκανα στέγη και πόσο; Για να επιτρέπεται η στέγη θα έπρεπε να το γράφει ρητά στο e-poleodomia στο μέγιστο ύψος 11+στέγη; Μπορείτε να μου υποδείξετε και τη σχετική νομοθεσία;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα