stavrosa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Από πότε το νομιμοποιητικό έγγραφο της κατασκευής, είναι απαιτητό από το ΙΚΑ; Ποτέ δεν θυμάμαι να ζήτησε το ΙΚΑ, την ΟΑ ή κάτι άλλο.... εμένα να δείς τι έκπληξη μου δημιούργησε αυτό το θέμα. ακόμα δεν το έτρεξα, απο εβδομάδα θα ενημερώσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esquellot Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 εμένα να δείς τι έκπληξη μου δημιούργησε αυτό το θέμα. ακόμα δεν το έτρεξα, απο εβδομάδα θα ενημερώσω... Ενημέρωσέ μας γιατί κι εγώ εμπίπτω στην ίδια περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavrosa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 τελικά το θέμα λύθηκε ως εξής: αντίγραφο του ΝΟΚ, του το διάβασα, του το σημείωσα για να μπορεί να το βρίσκει εύκολα και αντίγραφο (φωτοτυπία) της ενημέρωσης με τον αρ. πρωτοκ. και έκλεισα το έργο κόλλησα και τα ένσημα και άντε γεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pocko Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Καλό μήνα! Πληροφοριακά, για το #74 η πολεοδομία μου είπε ότι βγάζουν την παλιά άδεια μικρής κλίμακας, εφόσον δεν θεωρούν ότι οι εσωτερικές διαρρυθμίσεις είναι το ίδιο με τις διασκευές του ΝΟΚ, μέχρι να έχουν νεώτερη εγκύκλιο που να το ξεκαθαρίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzeno Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Εκανα γνωστοποιηση εργασιων σημερα και αυθημερον θα ενημερωθει αστυνομια και ΙΚΑ μου ειπαν απο πολεοδομια. ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν οι εργασιες ξεκινησουν μετα απο 1-2 μηνες τι γινεται? ή εν παση περιπτωσει δεν ξεκινησουν σε 48 ωρες αλλα αργοτερα ή και ποτε! τι γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbosdas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Τίποτα δεν γίνεται. Το θέμα με την όλη υπόθεση είναι να καλυφθείς σε περίπτωση καταγγελίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzeno Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Στις δικες σας ΥΔΟΜ, σας ζητανε δικαιολογητικα περαν της αιτησεως? π.χ. σας ζητανε φωτογραφιες, τεχνικη εκθεση, συμβολαιο κτισης, νομιμη αδεια, νομιμη κατοψη, τοπογραφικο, κατοψη επεμβασεων ή δεν ξερω και εγω τι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Οχι δεν ζητανε κατι αλλο εκτος απο την Οικ.Αδ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzeno Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Απ' οτι καταλαβαινω δηλαδη, η καθε υπηρεσια ή και υπαλληλος, ζηταει οτι θελει, ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Που το λεει, τι αλλο πρεπει να ζητανε εκτος απο την εγγραφη γνωστοποιηση των εργασιων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα